DayTrading: Piątek 11.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 12 kwie 2014, 00:00

Wzrost
14
44%
Bez zmian
1
3%
Spadek
17
53%

Liczba głosów: 32

Arturro
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 11.04.2014

Nieprzeczytany post autor: Arturro »

Kabel podchodzi już poraz kolejny do tego samego poziomu, pomimo tego, że większość siedzi w S. Powoli zaczyna mnie to irytować.

Czy ktoś zauważył wzmianki na FF o G20 i G7? Ktoś mi wyjaśni czy to jest realne posiedzenie czy jak , bo jakoś cicho w mediach o nich.

-- Dodano: pt 11-04-2014, 10:25 --
pkubiu pisze:dlaczego nie chca wrescie dobić eskowiczów na Edku! - rece mi drżą , cała jestem nerwowa w koncu niech sie to już skończy!!!

Nie uważasz, że na dłuższą metę taka gra Cię fizycznie wykończy... Stres zabija powoli acz skutecznie...
"Choise, the problem is choise"

Awatar użytkownika
Roma90
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Roma90 »

Panowie i Panie. Powiedzcie mi czy takie dziwnie anomalie jak na edku czy kangurze to cos normalnego czy raczej dziwna sytuacja? Na FX jestem od ok 3 tyg i nie ogarniam tej tego co tam sie dzieje. No niby dobre dane z USA i slapsze z EU, wiec powinno isc w dol? WTF?! Czy to raczje jest dobry moment do nauki ze jedak anomalie takie tylko na FX?

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

ciapul ma racje.

0 merytoryki i tylko jakies pierdo....lenie o drzacych rekach i bankrutach w wiekszosci :-)

Ponownie robie przerwe i wracam za miesiac :-)

Duzo pipsow zycze.

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

Robisz przerwe bo wyzerowales depo? :-)
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

Roma90 pisze:Panowie i Panie. Powiedzcie mi czy takie dziwnie anomalie jak na edku czy kangurze to cos normalnego czy raczej dziwna sytuacja? Na FX jestem od ok 3 tyg i nie ogarniam tej tego co tam sie dzieje. No niby dobre dane z USA i slapsze z EU, wiec powinno isc w dol? WTF?! Czy to raczje jest dobry moment do nauki ze jedak anomalie takie tylko na FX?

pomyśl sam i napisz odpowiedz bo innaczej nie pojmiesz nigdy o co kam na fx
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

DavidFx pisze:Robisz przerwe bo wyzerowales depo? :-)
Kazdy czasem potrzebuje przerwy zeby przewietrzyc umysl ;) ja tez mam to w planach, mam tylko otwarte 2 pozycje zabezpieczone na malym zysku kabel eSka 1.6815 i ujek eLka 101.40, i juz zrobilem Sobie weekend od fx, mysle aby przedluzyc go na kolejny tydzien zeby troche sie odstresowac, a moje depo ma sie bardzo dobrze :)

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zeuss »

Kusus pisze:ciapul ma racje.

0 merytoryki i tylko jakies pierdo....lenie o drzacych rekach i bankrutach w wiekszosci :-)

Duzo pipsow zycze.
Jaką merytorykę chcesz tu zobaczyć? NIe taka jest idea tego forum. Wrzucając jeden wykres i dobrze go opisując zaklejasz morde na cały dzień :) Desperaci muszą się gdzieś wygadać, czarować, wróżyć i takie tam. :563: Z garstki tych żelkowych nieudaczników zawsze się znajdzie frajer na szkolenie :D
pozdrowienia dla Henryka i Sebastiana :p
edek w sile piekielnej, dawno takiej mocy nie widziałem, ale już powoli się kończyta moc. Wrzuce wykres to i tak nic z niego nie zrozumiecie, bo tam AT jest 8) :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

zeuss pisze:
Kusus pisze:ciapul ma racje.

Duzo pipsow zycze.
Jaką merytorykę chcesz tu zobaczyć? NIe taka jest idea tego forum. Wrzucając jeden wykres i dobrze go opisując zaklejasz morde na cały dzień :) Desperaci muszą się gdzieś wygadać, czarować, wróżyć i takie tam. :563: Z garstki tych żelkowych nieudaczników zawsze się znajdzie frajer na szkolenie :D
pozdrowienia dla Henryka i Sebastiana :p
edek w sile piekielnej, dawno takiej mocy nie widziałem, ale już powoli się kończyta moc. Wrzuce wykres to i tak nic z niego nie zrozumiecie, bo tam AT jest 8) :wink:
Obrazek

:564:
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

DavidFx pisze:Robisz przerwe bo wyzerowales depo? :-)
http://www.forexfactory.com/kusus

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

kwosz doszedl prawe do targetu II 8600 okolice chyba juz po korekcie czas znowu atakowac :)_ 8600 :?:

Zablokowany