DayTrading: Czwartek 10.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 11 kwie 2014, 00:00

Wzrost
21
55%
Bez zmian
3
8%
Spadek
14
37%

Liczba głosów: 38

Awatar użytkownika
MGrzech
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Czwartek 10.04.2014

Nieprzeczytany post autor: MGrzech »

lukpiasek pisze:
highend pisze:GOLD - spadnie na 1315 i UP? Czy jak przebije 1315 to jazda w dół?

nie zdziwi mnie jak by gold do 1300 dotarł dziś a i jak tam popytu nie bedzie to 1275 soon :mrgreen: :564:

Ale masz jakies argumenty czy to przeczucie lub intuicja tzw :lol:
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest

4ex
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 4ex »

highend pisze: a rzeźnik... hmm - trzymam do bólu i zamknę jak zaczną mocno spadać, podobierałem chyba z 6 elek u dwóch brokerów, wszystkie są zyskowne więc trzymam palec na myszce ;)
heh, lubię takie teksty, "chyba z 6" , bo to taka liczba że ciężko się doliczyć , prawie tak jakbyś miał 588 i napisał chya z 600 , hehe

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

4ex pisze:
highend pisze: a rzeźnik... hmm - trzymam do bólu i zamknę jak zaczną mocno spadać, podobierałem chyba z 6 elek u dwóch brokerów, wszystkie są zyskowne więc trzymam palec na myszce ;)
heh, lubię takie teksty, "chyba z 6" , bo to taka liczba że ciężko się doliczyć , prawie tak jakbyś miał 588 i napisał chya z 600 , hehe
dokładnie 7 elek - patrzę w klawiaturę, a pozycje obok na ipadzie.... i wszystkie pozamykałem na 170.900 robiąc porządki z pozycjami ;) wiadomo , że jak napisze 170.900 to będzie źle bo się tacy odezwą i skrytykują... no więc dokładnie 170.889 zamknąłem, pasi? ;)

teraz chyba jest DUMP Nowego ;) On ma zawsze nosa.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

highend pisze:
4ex pisze:
dokładnie 7 elek - patrzę w klawiaturę, a pozycje obok na ipadzie.... i wszystkie pozamykałem na 170.900 robiąc porządki z pozycjami ;) wiadomo , że jak napisze 170.900 to będzie źle bo się tacy odezwą i skrytykują... no więc dokładnie 170.889 zamknąłem, pasi? ;)

teraz chyba jest DUMP Nowego ;) On ma zawsze nosa.
To moze wrzuc screena ze pozamykales na tym poziomie to moze Ci uwierza :D :D

crok.
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: crok. »

znowu dane super a Ci bawia sie w oslabianie dolara :(
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek :)

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Kusus pisze: To moze wrzuc screena ze pozamykales na tym poziomie to moze Ci uwierza :D :D
proszę, od jednego brokera poniżej screen.
U drugiego miałem podobnie :)
pozycji i kwot nie zamazałem - a powinienem? ;-) ja gram najczęściej na 0.01 - 0.20 lota
zazwyczaj jak widać 0.10
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

highend pisze:
Kusus pisze: To moze wrzuc screena ze pozamykales na tym poziomie to moze Ci uwierza :D :D
pozycji i kwot nie zamazałem - a powinienem? ;-) ja gram najczęściej na 0.01 - 0.20 lota
zazwyczaj jak widać 0.10
To byla ironia :-)
Ale gratki za fajne trejdy :-) moze w koncu kszykacze sie ucisza :-)

Awatar użytkownika
jen-yy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jen-yy »

highend pisze:
zazwyczaj jak widać 0.10
Na serio gracie tylko o,1 lota? I cały dzień przed wykresami?
A robicie coś innego?
Podziwiam, ja bym nie dał rady.
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"

Awatar użytkownika
P4W3L
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: P4W3L »

DB największy niedźwiedź jeśli chodzi o euro, raz już przepraszał klientów za złe decyzje, a po kilku dniach kurs eurusd załamał się, tym razem nie dają za wygraną i nakazują cierpliwość, gdy się złamią to edek na pewno poleci w dół :)

USD bulls have thus been worn down after a difficult 3 if not 9 months. Many are giving up.
Isn’t this, though, just how markets operate: episodically and with variable pullbacks that wash weaker hands out? FX by nature is a more contrarian play than other asset classes, being a zero-sum game. Seen thus, the dollar’s prospects may have improved materially already

http://www.efxnews.com/story/23734/usd- ... tsche-bank

“$1.40 does not reflect the state of our economy,” he said. “It’s up to the ECB to decide what role it wants to play, but if the euro came down it would be better for our exports.”

http://www.forexlive.com/blog/2014/04/1 ... aw-muscle/
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2014, 16:13 przez P4W3L, łącznie zmieniany 1 raz.
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

jen-yy pisze:
highend pisze:
zazwyczaj jak widać 0.10
Na serio gracie tylko o,1 lota? I cały dzień przed wykresami?
A robicie coś innego?
Podziwiam, ja bym nie dał rady.

kazdy orze jak moze jedni od razu wchodz od 1 lota i nie schodza poniez a inni zaczynaja od 0,10 itd a pozniej wskakuja juz na wyzsze kwtoy albo jak sie podszkola i pewniej poszuja lub jak depo bedzie odpowiednie

tak t odziala nie od razu Rzym zbudowano :)

Zablokowany