highend pisze:GOLD - spadnie na 1315 i UP? Czy jak przebije 1315 to jazda w dół?
nie zdziwi mnie jak by gold do 1300 dotarł dziś a i jak tam popytu nie bedzie to 1275 soon

highend pisze:GOLD - spadnie na 1315 i UP? Czy jak przebije 1315 to jazda w dół?
Widzę że dzisiaj to chyba bijesz rekordy w postachhighend pisze:jednak mam jeszcze jedną eSkę na kangurze (stratną nadal) - to trzymam, zapomnialem o niejhaha
tamte wszystkie zyskowne pozamykałem na 0,941 i trudnoZa szybkie palce
. Będę obserwował dalej.
a rzeźnik... hmm - trzymam do bólu i zamknę jak zaczną mocno spadać, podobierałem chyba z 6 elek u dwóch brokerów, wszystkie są zyskowne więc trzymam palec na myszce
Marzy mi się mityczne 175, które prędzej czy później nadejdzie. Wtedy giełda w USA będzie bić rekordy, a indeksy zwariują. A potem niech spada w przepaść wszystko. Taki jest plan. żeby nie było, że nie ma planu
A wiesz masz rację - też do tego doszedłem i zrobiłem porządek w pozycjach.harymilloki pisze: Widzę że dzisiaj to chyba bijesz rekordy w postach. Chyba zarobić się udało. I chyba musisz mieć bardzo dużo pozycji pootwieranych skoro o jakiejś tam zapomniałeś. Nie tędy chyba droga ...
chyba chyba chyba
Ja też tak mam często że ponoszą mnie wodze fantazji i się trochę rozbrykam ale często rynek uczy pokory.highend pisze:A wiesz masz rację - też do tego doszedłem i zrobiłem porządek w pozycjach.harymilloki pisze: Widzę że dzisiaj to chyba bijesz rekordy w postach. Chyba zarobić się udało. I chyba musisz mieć bardzo dużo pozycji pootwieranych skoro o jakiejś tam zapomniałeś. Nie tędy chyba droga ...
chyba chyba chyba
Nie ma dużo - bez przesady, drabinki były i tyle - ale i tak mniej niż w tabelce którą wklejałeś niedawno.
Zarobić się udało dziś - więc może pauzabo się straci.
Dla mnie najważniejsze i najbardziej miarodajne są H4 tworzone wg czasu z Londynu i na nich aktualnie mamy:Kusus pisze:Kangur H4 - objecie bessy
EA H4 - objecie hossy
Kangur jak sie nie odbije od 0.9395 - 0.9398 to polecimy w dol i to ostro moim zdaniem