DayTrading: Czwartek 10.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 11 kwie 2014, 00:00

Wzrost
21
55%
Bez zmian
3
8%
Spadek
14
37%

Liczba głosów: 38

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 10.04.2014

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

highend pisze:GOLD - spadnie na 1315 i UP? Czy jak przebije 1315 to jazda w dół?

nie zdziwi mnie jak by gold do 1300 dotarł dziś a i jak tam popytu nie bedzie to 1275 soon :mrgreen: :564:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Kangur H4 - objecie bessy
EA H4 - objecie hossy

Kangur jak sie nie odbije od 0.9395 - 0.9398 to polecimy w dol i to ostro moim zdaniem
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2014, 15:05 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

kiwi moze smialo dawac na 8650 a ja kto przejdzie to okolice 8600

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

A KABLA to gdzie ciągnie ???
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

jednak mam jeszcze jedną eSkę na kangurze (stratną nadal) - to trzymam, zapomnialem o niej ;) haha
tamte wszystkie zyskowne pozamykałem na 0,941 i trudno ;) Za szybkie palce ;). Będę obserwował dalej.

a rzeźnik... hmm - trzymam do bólu i zamknę jak zaczną mocno spadać, podobierałem chyba z 6 elek u dwóch brokerów, wszystkie są zyskowne więc trzymam palec na myszce ;)

Marzy mi się mityczne 175, które prędzej czy później nadejdzie. Wtedy giełda w USA będzie bić rekordy, a indeksy zwariują. A potem niech spada w przepaść wszystko. Taki jest plan. żeby nie było, że nie ma planu ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

highend pisze:jednak mam jeszcze jedną eSkę na kangurze (stratną nadal) - to trzymam, zapomnialem o niej ;) haha
tamte wszystkie zyskowne pozamykałem na 0,941 i trudno ;) Za szybkie palce ;). Będę obserwował dalej.

a rzeźnik... hmm - trzymam do bólu i zamknę jak zaczną mocno spadać, podobierałem chyba z 6 elek u dwóch brokerów, wszystkie są zyskowne więc trzymam palec na myszce ;)

Marzy mi się mityczne 175, które prędzej czy później nadejdzie. Wtedy giełda w USA będzie bić rekordy, a indeksy zwariują. A potem niech spada w przepaść wszystko. Taki jest plan. żeby nie było, że nie ma planu ;)
Widzę że dzisiaj to chyba bijesz rekordy w postach :mrgreen: . Chyba zarobić się udało. I chyba musisz mieć bardzo dużo pozycji pootwieranych skoro o jakiejś tam zapomniałeś. Nie tędy chyba droga ... :564:

chyba chyba chyba :mrgreen:
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

harymilloki pisze: Widzę że dzisiaj to chyba bijesz rekordy w postach :mrgreen: . Chyba zarobić się udało. I chyba musisz mieć bardzo dużo pozycji pootwieranych skoro o jakiejś tam zapomniałeś. Nie tędy chyba droga ... :564:

A wiesz masz rację - też do tego doszedłem i zrobiłem porządek w pozycjach.
Nie ma dużo - bez przesady, drabinki były i tyle - ale i tak mniej niż w tabelce którą wklejałeś niedawno.
Zarobić się udało dziś - więc może pauza ;) bo się straci.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

highend pisze:
harymilloki pisze: Widzę że dzisiaj to chyba bijesz rekordy w postach :mrgreen: . Chyba zarobić się udało. I chyba musisz mieć bardzo dużo pozycji pootwieranych skoro o jakiejś tam zapomniałeś. Nie tędy chyba droga ... :564:

A wiesz masz rację - też do tego doszedłem i zrobiłem porządek w pozycjach.
Nie ma dużo - bez przesady, drabinki były i tyle - ale i tak mniej niż w tabelce którą wklejałeś niedawno.
Zarobić się udało dziś - więc może pauza ;) bo się straci.
Ja też tak mam często że ponoszą mnie wodze fantazji i się trochę rozbrykam ale często rynek uczy pokory.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Macie moze konta na FF?

Wiecie czemu nie wyswietla mi sie tam profil w zakladce Trades chociaz stope zwrotu za kwiecien mam taka ze powinienem byc na czolowym miejscu ?:D

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Kusus pisze:Kangur H4 - objecie bessy
EA H4 - objecie hossy

Kangur jak sie nie odbije od 0.9395 - 0.9398 to polecimy w dol i to ostro moim zdaniem
Dla mnie najważniejsze i najbardziej miarodajne są H4 tworzone wg czasu z Londynu i na nich aktualnie mamy:
AU - jebitny pin z ciemnym ciałem, teraz jeśli dołożą mocny korpus to będzie mocno na S,
EA - mocny jasny młot, aktualna jeśli będzie w takim samym kolorze doda siły bykom

Zablokowany