lukpiasek pisze:highend pisze:GOLD - spadnie na 1315 i UP? Czy jak przebije 1315 to jazda w dół?
nie zdziwi mnie jak by gold do 1300 dotarł dziś a i jak tam popytu nie bedzie to 1275 soon![]()
Ale masz jakies argumenty czy to przeczucie lub intuicja tzw
lukpiasek pisze:highend pisze:GOLD - spadnie na 1315 i UP? Czy jak przebije 1315 to jazda w dół?
nie zdziwi mnie jak by gold do 1300 dotarł dziś a i jak tam popytu nie bedzie to 1275 soon![]()
heh, lubię takie teksty, "chyba z 6" , bo to taka liczba że ciężko się doliczyć , prawie tak jakbyś miał 588 i napisał chya z 600 , hehehighend pisze: a rzeźnik... hmm - trzymam do bólu i zamknę jak zaczną mocno spadać, podobierałem chyba z 6 elek u dwóch brokerów, wszystkie są zyskowne więc trzymam palec na myszce![]()
dokładnie 7 elek - patrzę w klawiaturę, a pozycje obok na ipadzie.... i wszystkie pozamykałem na 170.900 robiąc porządki z pozycjami4ex pisze:heh, lubię takie teksty, "chyba z 6" , bo to taka liczba że ciężko się doliczyć , prawie tak jakbyś miał 588 i napisał chya z 600 , hehehighend pisze: a rzeźnik... hmm - trzymam do bólu i zamknę jak zaczną mocno spadać, podobierałem chyba z 6 elek u dwóch brokerów, wszystkie są zyskowne więc trzymam palec na myszce![]()
To moze wrzuc screena ze pozamykales na tym poziomie to moze Ci uwierzahighend pisze:dokładnie 7 elek - patrzę w klawiaturę, a pozycje obok na ipadzie.... i wszystkie pozamykałem na 170.900 robiąc porządki z pozycjami4ex pisze:heh, lubię takie teksty, "chyba z 6" , bo to taka liczba że ciężko się doliczyć , prawie tak jakbyś miał 588 i napisał chya z 600 , hehehighend pisze: a rzeźnik... hmm - trzymam do bólu i zamknę jak zaczną mocno spadać, podobierałem chyba z 6 elek u dwóch brokerów, wszystkie są zyskowne więc trzymam palec na myszce![]()
wiadomo , że jak napisze 170.900 to będzie źle bo się tacy odezwą i skrytykują... no więc dokładnie 170.889 zamknąłem, pasi?
teraz chyba jest DUMP NowegoOn ma zawsze nosa.
proszę, od jednego brokera poniżej screen.Kusus pisze: To moze wrzuc screena ze pozamykales na tym poziomie to moze Ci uwierza![]()
To byla ironiahighend pisze:proszę, od jednego brokera poniżej screen.Kusus pisze: To moze wrzuc screena ze pozamykales na tym poziomie to moze Ci uwierza![]()
U drugiego miałem podobnie
pozycji i kwot nie zamazałem - a powinienem? ;-) ja gram najczęściej na 0.01 - 0.20 lota
zazwyczaj jak widać 0.10
Na serio gracie tylko o,1 lota? I cały dzień przed wykresami?highend pisze:proszę, od jednego brokera poniżej screen.Kusus pisze: To moze wrzuc screena ze pozamykales na tym poziomie to moze Ci uwierza![]()
pozycji i kwot nie zamazałem - a powinienem? ;-) ja gram najczęściej na 0.01 - 0.20 lota
zazwyczaj jak widać 0.10
jen-yy pisze:Na serio gracie tylko o,1 lota? I cały dzień przed wykresami?highend pisze:proszę, od jednego brokera poniżej screen.Kusus pisze: To moze wrzuc screena ze pozamykales na tym poziomie to moze Ci uwierza![]()
zazwyczaj jak widać 0.10
A robicie coś innego?
Podziwiam, ja bym nie dał rady.