Nikt inny nie korzysta z tej platformy ?

Wielkie dzieki ADAŚKOADASKO2012 pisze:Jedna z najlepszych platform do gry ,prosta i czytelna ,mam realne konto.Ostatnio założyłem demo w LMAX i masakra odrazu zamknąłem.
Robczan wielkie dzieki za post z Twoim spojrzeniem na platformeRobczan pisze:Ja też korzystam z trading212 i to jak na razie najlepszy broker z jakim miałem do czynienia, platforma jest bardzo ładna i prosta, świetna obsługa również na OSX - bo działa w przeglądarce - oraz iPhone. Polecam.
Kolega się myli,widać ewidentnie ,ze nie grałeś na dax30 stały spread tylko na dax30 21jun14 zmienny spread a tam są trochę inne wartości.Popatrz na wykresy sobie to zobaczysz ,ze wszystko sie zgadza.sokol27je pisze:niestety ja korzystam z tej platformy a niestety bo wyglada na to że jestesmy oszukiwani minowicie grałem wczoraj 09,05 na dax trzymałem pozycjie siedziałem prawie cały dzien przed kompem no i minimalnie woczraj dax stał 9564.4 a okazało sie ze to jest kompletna nie prawda bo wczoraj był najnizej po 9558.11(bez spreadu), roznica az 6 euro! dla mnie tym bardziej kolosalna bo po prawdziwym kursie jaki był bym zamknał wczoraj pozycjie! i tu rodzi sie moje pytanie czy inni brokerzy tez oszukuja czy trzeba czym predzej go zmieniac... chyba nie musze dodawac ze oczywiscie najwyzsze szyty sie zgadaj nie mal idealnie... porównanie z http://pl.investing.com/indices/germany-30
-- 12 maja 2014, 17:58 --ADASKO2012 pisze:Kolega się POmyliL,widać ewidentnie ,ze nie grałeś na dax30 stały spread tylko na dax30 21jun14 zmienny spread a tam są trochę inne wartości.Popatrz na wykresy sobie to zobaczysz ,ze wszystko sie zgadza.sokol27je pisze:niestety ja korzystam z tej platformy a niestety bo wyglada na to że jestesmy oszukiwani minowicie grałem wczoraj 09,05 na dax trzymałem pozycjie siedziałem prawie cały dzien przed kompem no i minimalnie woczraj dax stał 9564.4 a okazało sie ze to jest kompletna nie prawda bo wczoraj był najnizej po 9558.11(bez spreadu), roznica az 6 euro! dla mnie tym bardziej kolosalna bo po prawdziwym kursie jaki był bym zamknał wczoraj pozycjie! i tu rodzi sie moje pytanie czy inni brokerzy tez oszukuja czy trzeba czym predzej go zmieniac... chyba nie musze dodawac ze oczywiscie najwyzsze szyty sie zgadaj nie mal idealnie... porównanie z http://pl.investing.com/indices/germany-30
Kolega się pomylil,widać ewidentnie ,ze nie grałeś na dax30 stały spread tylko na dax30 21jun14 zmienny spread a tam są trochę inne wartości.Popatrz na wykresy sobie to zobaczysz ,ze wszystko sie zgadza.ADASKO2012 pisze:sokol27je pisze:niestety ja korzystam z tej platformy a niestety bo wyglada na to że jestesmy oszukiwani minowicie grałem wczoraj 09,05 na dax trzymałem pozycjie siedziałem prawie cały dzien przed kompem no i minimalnie woczraj dax stał 9564.4 a okazało sie ze to jest kompletna nie prawda bo wczoraj był najnizej po 9558.11(bez spreadu), roznica az 6 euro! dla mnie tym bardziej kolosalna bo po prawdziwym kursie jaki był bym zamknał wczoraj pozycjie! i tu rodzi sie moje pytanie czy inni brokerzy tez oszukuja czy trzeba czym predzej go zmieniac... chyba nie musze dodawac ze oczywiscie najwyzsze szyty sie zgadaj nie mal idealnie... porównanie z http://pl.investing.com/indices/germany-30
Kolega się myli,widać ewidentnie ,ze nie grałeś na dax30 stały spread tylko na dax30 21jun14 zmienny spread a tam są trochę inne wartości.Popatrz na wykresy sobie to zobaczysz ,ze wszystko sie zgadza.ADASKO2012 pisze:sokol27je pisze:niestety ja korzystam z tej platformy a niestety bo wyglada na to że jestesmy oszukiwani minowicie grałem wczoraj 09,05 na dax trzymałem pozycjie siedziałem prawie cały dzien przed kompem no i minimalnie woczraj dax stał 9564.4 a okazało sie ze to jest kompletna nie prawda bo wczoraj był najnizej po 9558.11(bez spreadu), roznica az 6 euro! dla mnie tym bardziej kolosalna bo po prawdziwym kursie jaki był bym zamknał wczoraj pozycjie! i tu rodzi sie moje pytanie czy inni brokerzy tez oszukuja czy trzeba czym predzej go zmieniac... chyba nie musze dodawac ze oczywiscie najwyzsze szyty sie zgadaj nie mal idealnie... porównanie z http://pl.investing.com/indices/germany-30