DayTrading: Środa 09.04.2014
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 09.04.2014
z mojego punktu widzenia edek na h1 wygląda mniej więcej tak...
https://www.tradingview.com/x/HCWyfV89/
https://www.tradingview.com/x/HCWyfV89/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- harymilloki
- Maniak
1300,26MGrzech pisze:Na jakim to poziomie ?harymilloki pisze:38,2 fibo i to koniec spadków na złocie .... Wczoraj o 14 już powinni zaszaleć ze spadkami.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- Tommy_Boss
- Pasjonat
highend pisze:a kto jest mistrzem RGRów?Tommy_Boss pisze:Miałem to samo , bolesne doświadczenie
Zresztą wczoraj na KABLU to miałem , ja S a ryneczek spokojniutko LLLLLL i SL![]()
![]()
NEW KONKURSO !!!
KTO JEST MISZCZEM ANTYTRENDOWYM![]()
![]()
wczoraj pisałem o Gold RGR, ktoś odpisał, że ramię za szerokie, a ja mu, że może być podwójna głowa
dziś jest podwójna głowa.. i za chwilę będziemy rysować prawe ramię.
Jak się to sprawdzi to wygrałem konkurs ;PPPP
Co do RGR

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
- harymilloki
- Maniak
"cierpliwość popłaca..."
harymilloki pisze:1300,26MGrzech pisze:Na jakim to poziomie ?harymilloki pisze:38,2 fibo i to koniec spadków na złocie .... Wczoraj o 14 już powinni zaszaleć ze spadkami.
Dzieki, to czekamy

A dlaczego wczoraj DO 14 mieli czas do zjazdu na goldzie ?
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
a co sądzicie o dalszych losach u/j bo nic dzisij nie pisaliście na ten temat chyba było lekkie odbicie i dalsze spadki??
Hary prognoza sama w sobie jest spoko , ale zaznacz sobie na dole i zobacz jaki okresliłes przedział czasowy. nie da rady zrealizowac takiego scenariusza w do końca kwietnia , zwyczajnie za mało czasu nawet jak na Edka.harymilloki pisze:Raczej EDKA tak bym widział:

o ile dobrze to zrozumiałem

- harymilloki
- Maniak
Jak sobie włączysz DOLDA w interwale H1 to od godziny 9 do godziny 15 ruch w dół był mały, niedźwiedzie się nie popisały. A obecnie jesteśmy w fali 4 korekcyjnej w F3. Jeszcze musimy zorobić 5 w F3 którą przewiduje na max poziom w okolicach 1321,00.
Dzieki, to czekamy
A dlaczego wczoraj DO 14 mieli czas do zjazdu na goldzie ?
"cierpliwość popłaca..."
3 figury na edku zdarzyło się nawet kiedyś w jeden dzień to znaczy że w pozostałe 10-15dni nie uda się podejść z figury w górę lub nieco więcej ?krinvest pisze:Hary prognoza sama w sobie jest spoko , ale zaznacz sobie na dole i zobacz jaki okresliłes przedział czasowy. nie da rady zrealizowac takiego scenariusza w do końca kwietnia , zwyczajnie za mało czasu nawet jak na Edka.harymilloki pisze:Raczej EDKA tak bym widział:![]()
o ile dobrze to zrozumiałem

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem