DayTrading: Środa 09.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 10 kwie 2014, 00:00

Wzrost
12
29%
Bez zmian
2
5%
Spadek
28
67%

Liczba głosów: 42

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 09.04.2014

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

Giga - dziąkuje.
Alevius - też mam podobnie czasami i to serie idą - z podkreślenie tego że L i S łapę na samych maxach i minimach :)
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

MaciejWLKP
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaciejWLKP »

Da rade wyleczyć. Jak masz sygnał na s dawaj l i na odwrót. Serio
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

alevius pisze:Pewnie już o tym kiedyś pisałem, ale powiem to jeszcze raz. Jestem mistrzem w zawieraniu transakcji w odwrotnym kierunku niż idzie rynek, a dodatkowo S na dołku i L na szczycie :( Da się to jakoś wyleczyć? Poza pigułkami z podstawami AT, które już przyjmuję? :)
zanim otworzysz pozycje, spojrz na wykre czy cena jest na szczycie (1h, 4h, 1d) i wtedy nie otwieraj L ... lub czy jest w dołku (1h, 4h, 1d) i wtedy nie otwieraj S ...

za tego posta powinienem dostac pochwałe, ... przynajmniej pochwałe ;) ... :lol: :lol:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

pedro wlej coś na edka to osobiście zawnioskuje o przyznanie Ci nawet złotego pipsa na tym forum :D
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

alevius pisze:Pewnie już o tym kiedyś pisałem, ale powiem to jeszcze raz. Jestem mistrzem w zawieraniu transakcji w odwrotnym kierunku niż idzie rynek, a dodatkowo S na dołku i L na szczycie :( Da się to jakoś wyleczyć? Poza pigułkami z podstawami AT, które już przyjmuję? :)
też tak miałem.... trudne do wyleczenia, ale nie niemożliwe.
czasami mi sie jeszcze zdarza..

btw. GOLD idzie na 1302.... co dalej? będzie RGR po mojemu i spadek potem na 1275 ?

aha... zasadziłem L na DAX - pierwszy raz na tym indexie zagrałem. Teraz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
MGrzech
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MGrzech »

No wlasnie gold cos spada, ktos ma jakies pomysly ?

:D
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

yeahman pisze:Giga - dziąkuje.
Alevius - też mam podobnie czasami i to serie idą - z podkreślenie tego że L i S łapę na samych maxach i minimach :)

a nie o to właśnie chodzi w tym biznesie ;) ? kupić dołek sprzedać górkę :mrgreen:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

to graj na dwóch kontach i naucz się zabezpieczać to stratne konto :D

aha i to ja jestem mistrzem antytrendowym ;)
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2014, 13:18 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

Miałem to samo , bolesne doświadczenie :d

Zresztą wczoraj na KABLU to miałem , ja S a ryneczek spokojniutko LLLLLL i SL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

NEW KONKURSO !!!

KTO JEST MISZCZEM ANTYTRENDOWYM :d :d :d
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2014, 13:21 przez Tommy_Boss, łącznie zmieniany 1 raz.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

highend pisze:
też tak miałem.... trudne do wyleczenia, ale nie niemożliwe.
czasami mi sie jeszcze zdarza..

btw. GOLD idzie na 1302.... co dalej? będzie RGR po mojemu i spadek potem na 1275 ?

aha... zasadziłem L na DAX - pierwszy raz na tym indexie zagrałem. Teraz.
Nie wiem ... Ale nie liczył bym na to ... Korekta będzie bardzo malutka ... Myślę że chyba już nawet po korekcie i znowu UP.Jakby mieli polecieć niżej to wczoraj o 14 już to powinni zrobić.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Zablokowany