Alevius - też mam podobnie czasami i to serie idą - z podkreślenie tego że L i S łapę na samych maxach i minimach

zanim otworzysz pozycje, spojrz na wykre czy cena jest na szczycie (1h, 4h, 1d) i wtedy nie otwieraj L ... lub czy jest w dołku (1h, 4h, 1d) i wtedy nie otwieraj S ...alevius pisze:Pewnie już o tym kiedyś pisałem, ale powiem to jeszcze raz. Jestem mistrzem w zawieraniu transakcji w odwrotnym kierunku niż idzie rynek, a dodatkowo S na dołku i L na szczycieDa się to jakoś wyleczyć? Poza pigułkami z podstawami AT, które już przyjmuję?
też tak miałem.... trudne do wyleczenia, ale nie niemożliwe.alevius pisze:Pewnie już o tym kiedyś pisałem, ale powiem to jeszcze raz. Jestem mistrzem w zawieraniu transakcji w odwrotnym kierunku niż idzie rynek, a dodatkowo S na dołku i L na szczycieDa się to jakoś wyleczyć? Poza pigułkami z podstawami AT, które już przyjmuję?
yeahman pisze:Giga - dziąkuje.
Alevius - też mam podobnie czasami i to serie idą - z podkreślenie tego że L i S łapę na samych maxach i minimach
to graj na dwóch kontach i naucz się zabezpieczać to stratne kontoalevius pisze:Pewnie już o tym kiedyś pisałem, ale powiem to jeszcze raz. Jestem mistrzem w zawieraniu transakcji w odwrotnym kierunku niż idzie rynek, a dodatkowo S na dołku i L na szczycieDa się to jakoś wyleczyć? Poza pigułkami z podstawami AT, które już przyjmuję?
Nie wiem ... Ale nie liczył bym na to ... Korekta będzie bardzo malutka ... Myślę że chyba już nawet po korekcie i znowu UP.Jakby mieli polecieć niżej to wczoraj o 14 już to powinni zrobić.highend pisze:też tak miałem.... trudne do wyleczenia, ale nie niemożliwe.alevius pisze:Pewnie już o tym kiedyś pisałem, ale powiem to jeszcze raz. Jestem mistrzem w zawieraniu transakcji w odwrotnym kierunku niż idzie rynek, a dodatkowo S na dołku i L na szczycieDa się to jakoś wyleczyć? Poza pigułkami z podstawami AT, które już przyjmuję?
czasami mi sie jeszcze zdarza..
btw. GOLD idzie na 1302.... co dalej? będzie RGR po mojemu i spadek potem na 1275 ?
aha... zasadziłem L na DAX - pierwszy raz na tym indexie zagrałem. Teraz.