Alevius - też mam podobnie czasami i to serie idą - z podkreślenie tego że L i S łapę na samych maxach i minimach
DayTrading: Środa 09.04.2014
Re: DayTrading: Środa 09.04.2014
Giga - dziąkuje.
Alevius - też mam podobnie czasami i to serie idą - z podkreślenie tego że L i S łapę na samych maxach i minimach
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
-
MaciejWLKP
- Pasjonat

Da rade wyleczyć. Jak masz sygnał na s dawaj l i na odwrót. Serio
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
zanim otworzysz pozycje, spojrz na wykre czy cena jest na szczycie (1h, 4h, 1d) i wtedy nie otwieraj L ... lub czy jest w dołku (1h, 4h, 1d) i wtedy nie otwieraj S ...alevius pisze:Pewnie już o tym kiedyś pisałem, ale powiem to jeszcze raz. Jestem mistrzem w zawieraniu transakcji w odwrotnym kierunku niż idzie rynek, a dodatkowo S na dołku i L na szczycieDa się to jakoś wyleczyć? Poza pigułkami z podstawami AT, które już przyjmuję?
za tego posta powinienem dostac pochwałe, ... przynajmniej pochwałe
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pedro wlej coś na edka to osobiście zawnioskuje o przyznanie Ci nawet złotego pipsa na tym forum 
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
też tak miałem.... trudne do wyleczenia, ale nie niemożliwe.alevius pisze:Pewnie już o tym kiedyś pisałem, ale powiem to jeszcze raz. Jestem mistrzem w zawieraniu transakcji w odwrotnym kierunku niż idzie rynek, a dodatkowo S na dołku i L na szczycieDa się to jakoś wyleczyć? Poza pigułkami z podstawami AT, które już przyjmuję?
czasami mi sie jeszcze zdarza..
btw. GOLD idzie na 1302.... co dalej? będzie RGR po mojemu i spadek potem na 1275 ?
aha... zasadziłem L na DAX - pierwszy raz na tym indexie zagrałem. Teraz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
No wlasnie gold cos spada, ktos ma jakies pomysly ?

Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
yeahman pisze:Giga - dziąkuje.
a nie o to właśnie chodzi w tym biznesie
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
to graj na dwóch kontach i naucz się zabezpieczać to stratne kontoalevius pisze:Pewnie już o tym kiedyś pisałem, ale powiem to jeszcze raz. Jestem mistrzem w zawieraniu transakcji w odwrotnym kierunku niż idzie rynek, a dodatkowo S na dołku i L na szczycieDa się to jakoś wyleczyć? Poza pigułkami z podstawami AT, które już przyjmuję?
aha i to ja jestem mistrzem antytrendowym
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2014, 13:18 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Miałem to samo , bolesne doświadczenie 
Zresztą wczoraj na KABLU to miałem , ja S a ryneczek spokojniutko LLLLLL i SL

NEW KONKURSO !!!
KTO JEST MISZCZEM ANTYTRENDOWYM
Zresztą wczoraj na KABLU to miałem , ja S a ryneczek spokojniutko LLLLLL i SL
NEW KONKURSO !!!
KTO JEST MISZCZEM ANTYTRENDOWYM
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2014, 13:21 przez Tommy_Boss, łącznie zmieniany 1 raz.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
- harymilloki
- Maniak

Nie wiem ... Ale nie liczył bym na to ... Korekta będzie bardzo malutka ... Myślę że chyba już nawet po korekcie i znowu UP.Jakby mieli polecieć niżej to wczoraj o 14 już to powinni zrobić.highend pisze:też tak miałem.... trudne do wyleczenia, ale nie niemożliwe.alevius pisze:Pewnie już o tym kiedyś pisałem, ale powiem to jeszcze raz. Jestem mistrzem w zawieraniu transakcji w odwrotnym kierunku niż idzie rynek, a dodatkowo S na dołku i L na szczycieDa się to jakoś wyleczyć? Poza pigułkami z podstawami AT, które już przyjmuję?
czasami mi sie jeszcze zdarza..
btw. GOLD idzie na 1302.... co dalej? będzie RGR po mojemu i spadek potem na 1275 ?
aha... zasadziłem L na DAX - pierwszy raz na tym indexie zagrałem. Teraz.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"