albo mają egzaminy gimnazjalne, próbne matury lub rekolekcjeTommy_Boss pisze:![]()
![]()
już tak jest ale jeszcze nie klikają
![]()
![]()
dopiero do nich dociera
![]()
![]()

albo mają egzaminy gimnazjalne, próbne matury lub rekolekcjeTommy_Boss pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
dopiero do nich dociera
![]()
![]()
<°)))))>< pisze:zobaczymyNowy123 pisze:to co juz algosie wracaja do sprzedazy po podbiciusuki dociągły narazie luke z 31 marca
Mają tak !!!Ciapul pisze:albo mają egzaminy gimnazjalne, próbne matury lub rekolekcjeTommy_Boss pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
dopiero do nich dociera
![]()
![]()
KartolfleCiapul pisze:pojechałeś qpić S&P z pierwszej ręki ?krinvest pisze:Przyjałem , podam pozniej lepszy przykład musze sie przyzwyczaić na razie do nowych stref czasowych i pogody
zapytaj Ciapula kabel to jego pasjakk.dreamer pisze:Hej. Myślicie , że kabelek już wdół, bo mam wrażenie, że on jeszcze tak 1.664 może zaliczyć, zanim w dół poleci
Możesz wyjaśnić skąd w Twoim czarnym notesie pojawiły się ceny 68 i 135? Odpaliłem Stooqa, wykres zaczyna się od lat '60, w styczniu '80 było na topie usytuowanym na 42.29 i nigdzie nie widać wyższych poziomów. Skąd więc one u Ciebie?krinvest pisze: a teraz moja zagwostka , jak rozciągam srebro na 40 lat na ekranie to widze , że ostatni szczyt był lekkim przebiciem szczytu z lat 80' jedno i drugie około 50$ więc łatwo sobie postawić kreske. Widze jednak w moim czaro magicznym notesie , że szczyt wtedy był sporo wyżej - 68$ momentami skok na 135$ po czym nastąpiła czapa , spadło na 5 $ i potem wszystko wróciło do normy i kulało sie po 16 dolców. Wiem co wtedy sie stało , wiem co było sprawcą tego wyskoku i skoro taka cena była księgowana , to znaczy , że jakis frajer to kupił prawda ? Ktoś tez kupił po 5 wtedy
Pytanie , czy zwracacie na takie rzeczy uwagę , bo zauważyłem ostatnio , że co niektórzy kompletnie pozapominali o zdarzeniach , które były np. rok temu i wypierają je z pamięci , mimo , ze rok temu sie nimi podniecali na maxa , a podobne zdarzenia na innych bardziej świezych typu BTC od razu stwierdzenie , ze rynek podatny na manipulacje![]()
Czy w AT obowiązuje zasada czego oczy nie widza tego sercu nie żal ?
Jak stawiać kreski wtedy ?
Podobne sytuacje moge podać do prawie każdego waloru , podałem srebro żeby nie mówic ciągle o złocie , sp i edku.
pisałem już, że moim zdaniem potrzeba odpoczynku i odreagowania, bo górna banda kanału spadkowego tak łatwo nie puści...<°)))))>< pisze:zapytaj Ciapula kabel to jego pasja