DayTrading: Poniedziałek 07.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 08 kwie 2014, 00:00

Wzrost
19
63%
Bez zmian
1
3%
Spadek
10
33%

Liczba głosów: 30

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Poniedziałek 07.04.2014

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

Tommy_Boss pisze: :d :d :d już tak jest ale jeszcze nie klikają :564: :564: :564: dopiero do nich dociera :d :d :d
albo mają egzaminy gimnazjalne, próbne matury lub rekolekcje :))
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

<°)))))>< pisze:
Nowy123 pisze:to co juz algosie wracaja do sprzedazy po podbiciu :)
zobaczymy :wink: suki dociągły narazie luke z 31 marca :564:

http://bbs.cobrasmarketview.com/downloa ... &mode=view

jezszcze jedn do domkniecia

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

Ciapul pisze:
Tommy_Boss pisze: :d :d :d już tak jest ale jeszcze nie klikają :564: :564: :564: dopiero do nich dociera :d :d :d
albo mają egzaminy gimnazjalne, próbne matury lub rekolekcje :))
Mają tak !!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

Ciapul pisze:
krinvest pisze:Przyjałem , podam pozniej lepszy przykład musze sie przyzwyczaić na razie do nowych stref czasowych i pogody :D
pojechałeś qpić S&P z pierwszej ręki ?
Kartolfle :mrgreen:

Pograć chwile na okularach rzeczywistości rozszerzonej , uwielbiam takie gadżety , po co tworzyc jakieś gierki
na komputery jak można założyć okulary , wziąć karabin w ręke , a mapą może być dowolna przestrzeń ? :D
genialna technologia , zmiecie z rynku paintball i inne tego typu archaiczne rozrywki :D
już widze jak w biurze będziemy sie dzielic 3na3 i toczyć walki :mrgreen: :564:
wrzuce potem na YT filmik ze starcia :D

Nie kupuje na razie nic , nie mam glowy dzisiaj i czasu , tylko bacznie obserwuje poczynania.

mam mały problem z kolesiem od zaprogramowania wskaźników , proponuje mi aplikacje na androida , albo umieszczenie tego na www jakims tanim. jaki kierunek ?

Tommy Boss genialny rysunek :D
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2014, 16:57 przez krinvest, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

EUR / AUD M5

Coś w stylu RGR'a ale książkowy to on nie jest. Jednak tam gdzie by wypadała linia szyi przy 1.4815 - 1.4820 jest ważna strefa wsparć które jak zostaną pokonane to widzę poziom 1.478 na EA i 0.293 na kangurze w krótkim terminie.

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

Nie mój , z netu ale pasuje. Dzięki :564: :564: :564:
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

Hej. Myślicie , że kabelek już wdół, bo mam wrażenie, że on jeszcze tak 1.664 może zaliczyć, zanim w dół poleci
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
<°)))))><
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <°)))))>< »

kk.dreamer pisze:Hej. Myślicie , że kabelek już wdół, bo mam wrażenie, że on jeszcze tak 1.664 może zaliczyć, zanim w dół poleci
zapytaj Ciapula kabel to jego pasja :564:
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI :!:

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

krinvest pisze: a teraz moja zagwostka , jak rozciągam srebro na 40 lat na ekranie to widze , że ostatni szczyt był lekkim przebiciem szczytu z lat 80' jedno i drugie około 50$ więc łatwo sobie postawić kreske. Widze jednak w moim czaro magicznym notesie , że szczyt wtedy był sporo wyżej - 68$ momentami skok na 135$ po czym nastąpiła czapa , spadło na 5 $ i potem wszystko wróciło do normy i kulało sie po 16 dolców. Wiem co wtedy sie stało , wiem co było sprawcą tego wyskoku i skoro taka cena była księgowana , to znaczy , że jakis frajer to kupił prawda ? Ktoś tez kupił po 5 wtedy ;)
Pytanie , czy zwracacie na takie rzeczy uwagę , bo zauważyłem ostatnio , że co niektórzy kompletnie pozapominali o zdarzeniach , które były np. rok temu i wypierają je z pamięci , mimo , ze rok temu sie nimi podniecali na maxa , a podobne zdarzenia na innych bardziej świezych typu BTC od razu stwierdzenie , ze rynek podatny na manipulacje :mrgreen:
Czy w AT obowiązuje zasada czego oczy nie widza tego sercu nie żal ?
Jak stawiać kreski wtedy ?
Podobne sytuacje moge podać do prawie każdego waloru , podałem srebro żeby nie mówic ciągle o złocie , sp i edku.
Możesz wyjaśnić skąd w Twoim czarnym notesie pojawiły się ceny 68 i 135? Odpaliłem Stooqa, wykres zaczyna się od lat '60, w styczniu '80 było na topie usytuowanym na 42.29 i nigdzie nie widać wyższych poziomów. Skąd więc one u Ciebie?

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

<°)))))>< pisze:zapytaj Ciapula kabel to jego pasja :564:
pisałem już, że moim zdaniem potrzeba odpoczynku i odreagowania, bo górna banda kanału spadkowego tak łatwo nie puści...
https://www.tradingview.com/x/S4nOWnuU/

dlatego czekam z L na poziomie szczytu z 10.01 i stamtąd spodziewam się ataku na 1,67 - jak nie wyjdzie to raczej czeka nas dłuższa podróż w kanale spadkowym

https://www.tradingview.com/x/uMcJ8G57/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Zablokowany