dałem już sobie spokoj z podawaniem pozycji, aby Frustraci nie stresowali sie jeszcze bardziej i frustracji swej na mnie nie wyładowywali..Tommy_Boss pisze:Mam podobne zdanie i właśnie S-eczki odpaliłem![]()
![]()
DayTrading: Poniedziałek 07.04.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 07.04.2014
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Przyjałem , podam pozniej lepszy przykład musze sie przyzwyczaić na razie do nowych stref czasowych i pogody
korekta sie przyda na GPW bo powietrza zaczeło brakowac po 3 tygodniach spokoju ,wszyscy jechali już w tą sama strone to trzeba wysadzić tych bez biletów
w Rosji widze przecena poszła najlepsza dzisiaj
-- Dodano: 07 kwie 2014, 15:18 --
Co w następnym planie , jak myslicie ?
http://www.pism.pl/files/?id_plik=6313

korekta sie przyda na GPW bo powietrza zaczeło brakowac po 3 tygodniach spokoju ,wszyscy jechali już w tą sama strone to trzeba wysadzić tych bez biletów

w Rosji widze przecena poszła najlepsza dzisiaj

-- Dodano: 07 kwie 2014, 15:18 --
Co w następnym planie , jak myslicie ?
http://www.pism.pl/files/?id_plik=6313
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2014, 16:25 przez krinvest, łącznie zmieniany 1 raz.
pojechałeś qpić S&P z pierwszej ręki ?krinvest pisze:Przyjałem , podam pozniej lepszy przykład musze sie przyzwyczaić na razie do nowych stref czasowych i pogody
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
jak piszą w środku tego : naukowy rozwój

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Ciapul pisze:dałem już sobie spokoj z podawaniem pozycji, aby Frustraci nie stresowali sie jeszcze bardziej i frustracji swej na mnie nie wyładowywali..Tommy_Boss pisze:Mam podobne zdanie i właśnie S-eczki odpaliłem![]()
![]()
Tak racja od jakiegoś czasu jest tu zbyt wielu HMMM

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
Jasne że rozumie... i ubolewam na tym, bo dużo lepiej sie dyskutowało z Fazim i ŻabąTommy_Boss pisze:Tak racja od jakiegoś czasu jest tu zbyt wielu HMMM![]()
![]()
Rozumiesz
za chwile sie zacznie - chu... sie znacie - poszlo wyzej....
to co juz algosie wracaja do sprzedazy po podbiciu 

zobaczymyNowy123 pisze:to co juz algosie wracaja do sprzedazy po podbiciu

W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

- Tommy_Boss
- Pasjonat
Ciapul pisze:Jasne że rozumie... i ubolewam na tym, bo dużo lepiej sie dyskutowało z Fazim i ŻabąTommy_Boss pisze:Tak racja od jakiegoś czasu jest tu zbyt wielu HMMM![]()
![]()
Rozumiesz
za chwile sie zacznie - chu... sie znacie - poszlo wyzej....

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!