poki co konsolidacja, widze to tak https://www.tradingview.com/x/Ghev9gXE/ ale jestem bez pozycji na usdcad.spekulant_fx pisze:Macie jakąś strategie odnośnie usdcad bo dane zarówno dla usd jak i cad o tej samej godzinie
DayTrading: Piątek 04.04.2014
- LarryGoldberg
- Gaduła
Re: DayTrading: Piątek 04.04.2014
dla mnie na u/c spadkowy trojkat po ruchu w dol, wiec najbardziej prawdopodobny dzis jest bo do dolu, co oznacza oslabienie $ , i wzmocnienie e, a ja apakowany w longach na e/u
, ale oczywiscie najbazpiecznie poczekac breakout, bo moze tez wybic do gory

wszyscy juz L zapakowali az nei dobrze robi od tych newsow znow bedzie nie złą zwałą dla grajacych na umocnienie dolara - tak właśnie tego z szkolenia nie wyniesiesz inuicjispekulant_fx pisze:Macie jakąś strategie odnośnie usdcad bo dane zarówno dla usd jak i cad o tej samej godzinie

chciwość jest dobra
Re: Odp: DayTrading: Piątek 04.04.2014
ja się zgadzam z davidemFxem, jedzie to amatorami na odległość, analizy widziałem i dziękuję. Trading w tym wykonaniu skutkuje codziennym brudzeniem bielizny po otwarciu pozycji i wmawianiu sobie ze dobrze będzie. Autopsja.DavidFx pisze:Ja sie nie zgadzam z atlanticosem
bez tych nusow to wlasnie bieda, jeszcze prawie poltorej godziny zeby cos zadzialo, chyba sie zdrzemne
jak się nie mylę to na tym webinarze facet mówi że intuicję należy wsadzić się w butypkubiu pisze:wszyscy juz L zapakowali az nei dobrze robi od tych newsow znow bedzie nie złą zwałą dla grajacych na umocnienie dolara - tak właśnie tego z szkolenia nie wyniesiesz inuicjispekulant_fx pisze:Macie jakąś strategie odnośnie usdcad bo dane zarówno dla usd jak i cad o tej samej godzinie

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Cóż, jeśli ktoś ma problemy ze zwieraczami podczas tradingu, to może warto zainwestować w taki sprzęt:zeuss pisze:ja się zgadzam z davidemFxem, jedzie to amatorami na odległość, analizy widziałem i dziękuję. Trading w tym wykonaniu skutkuje codziennym brudzeniem bielizny po otwarciu pozycji i wmawianiu sobie ze dobrze będzie. Autopsja.DavidFx pisze:Ja sie nie zgadzam z atlanticosem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Wzrosty ktore widzisz na UCAD sa wynikiem duzej podazy na walute kanadyjska. Spadki wcale nie musza i prawdopodobnie nie beda oznaczac oslabienia dolara ... spojrz na reszte crossow CAD.sureshot pisze:dla mnie na u/c spadkowy trojkat po ruchu w dol, wiec najbardziej prawdopodobny dzis jest bo do dolu, co oznacza oslabienie $ , i wzmocnienie e, a ja apakowany w longach na e/u, ale oczywiscie najbazpiecznie poczekac breakout, bo moze tez wybic do gory
cajto pisze:Cóż, jeśli ktoś ma problemy ze zwieraczami podczas tradingu, to może warto zainwestować w taki sprzęt:zeuss pisze:ja się zgadzam z davidemFxem, jedzie to amatorami na odległość, analizy widziałem i dziękuję. Trading w tym wykonaniu skutkuje codziennym brudzeniem bielizny po otwarciu pozycji i wmawianiu sobie ze dobrze będzie. Autopsja.DavidFx pisze:Ja sie nie zgadzam z atlanticosem

Witka,
zwieracze to puszczą niedługo jak DAX, US500 i NIKKEI dalej będą szybowały ku niebu ..
(zapakowany w grube S)
...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!
Pakowac sie w grube elki na kablu i euro beda wystrzaly 

Ostatnio zmieniony 04 kwie 2014, 12:20 przez DavidFx, łącznie zmieniany 1 raz.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!