DayTrading: Piątek 04.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 05 kwie 2014, 00:00

Wzrost
13
45%
Bez zmian
5
17%
Spadek
11
38%

Liczba głosów: 29

Awatar użytkownika
LarryGoldberg
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 04.04.2014

Nieprzeczytany post autor: LarryGoldberg »

spekulant_fx pisze:Macie jakąś strategie odnośnie usdcad bo dane zarówno dla usd jak i cad o tej samej godzinie :roll:
poki co konsolidacja, widze to tak https://www.tradingview.com/x/Ghev9gXE/ ale jestem bez pozycji na usdcad.

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

dla mnie na u/c spadkowy trojkat po ruchu w dol, wiec najbardziej prawdopodobny dzis jest bo do dolu, co oznacza oslabienie $ , i wzmocnienie e, a ja apakowany w longach na e/u ;), ale oczywiscie najbazpiecznie poczekac breakout, bo moze tez wybic do gory

Awatar użytkownika
pkubiu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pkubiu »

spekulant_fx pisze:Macie jakąś strategie odnośnie usdcad bo dane zarówno dla usd jak i cad o tej samej godzinie :roll:
wszyscy juz L zapakowali az nei dobrze robi od tych newsow znow bedzie nie złą zwałą dla grajacych na umocnienie dolara - tak właśnie tego z szkolenia nie wyniesiesz inuicji :569:
chciwość jest dobra

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Re: Odp: DayTrading: Piątek 04.04.2014

Nieprzeczytany post autor: zeuss »

DavidFx pisze:Ja sie nie zgadzam z atlanticosem :)
ja się zgadzam z davidemFxem, jedzie to amatorami na odległość, analizy widziałem i dziękuję. Trading w tym wykonaniu skutkuje codziennym brudzeniem bielizny po otwarciu pozycji i wmawianiu sobie ze dobrze będzie. Autopsja.

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

bez tych nusow to wlasnie bieda, jeszcze prawie poltorej godziny zeby cos zadzialo, chyba sie zdrzemne

Awatar użytkownika
as28
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: as28 »

pkubiu pisze:
wszyscy juz L zapakowali az nei dobrze robi od tych newsow znow bedzie nie złą zwałą dla grajacych na umocnienie dolara - tak właśnie tego z szkolenia nie wyniesiesz inuicji :569:
jak się nie mylę to na tym webinarze facet mówi że intuicję należy wsadzić się w buty :P
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

zeuss pisze:
ja się zgadzam z davidemFxem, jedzie to amatorami na odległość, analizy widziałem i dziękuję. Trading w tym wykonaniu skutkuje codziennym brudzeniem bielizny po otwarciu pozycji i wmawianiu sobie ze dobrze będzie. Autopsja.
Cóż, jeśli ktoś ma problemy ze zwieraczami podczas tradingu, to może warto zainwestować w taki sprzęt:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

sureshot pisze:dla mnie na u/c spadkowy trojkat po ruchu w dol, wiec najbardziej prawdopodobny dzis jest bo do dolu, co oznacza oslabienie $ , i wzmocnienie e, a ja apakowany w longach na e/u ;), ale oczywiscie najbazpiecznie poczekac breakout, bo moze tez wybic do gory
Wzrosty ktore widzisz na UCAD sa wynikiem duzej podazy na walute kanadyjska. Spadki wcale nie musza i prawdopodobnie nie beda oznaczac oslabienia dolara ... spojrz na reszte crossow CAD.

Awatar użytkownika
Tony S.
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tony S. »

cajto pisze:
zeuss pisze:
Cóż, jeśli ktoś ma problemy ze zwieraczami podczas tradingu, to może warto zainwestować w taki sprzęt:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Witka,
zwieracze to puszczą niedługo jak DAX, US500 i NIKKEI dalej będą szybowały ku niebu ..

(zapakowany w grube S)
...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

Pakowac sie w grube elki na kablu i euro beda wystrzaly :)
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2014, 12:20 przez DavidFx, łącznie zmieniany 1 raz.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Zablokowany