każdy kupujący na szczycie wszechczasów powinien dostawać medal z napisem "heroiczny dawca"Nowy123 pisze:krinvest pisze:Zamykac te Lki na daxie bo zaraz wam czape robie
dokladnie zamyac L na 9700 i mozna podbierac S male bo czapa idzie![]()

każdy kupujący na szczycie wszechczasów powinien dostawać medal z napisem "heroiczny dawca"Nowy123 pisze:krinvest pisze:Zamykac te Lki na daxie bo zaraz wam czape robie
Ja też drabinkę stawiam nawet do 1.3630....atlanticos pisze:jak dla mnie to "bierz co chcesz - nawet deszcz" - jak śpiewała niejaka Schazza z Twoich okolic JasiuJANEK_W pisze: żaba pamięta moje zdjęcię "grają pieniądze nie setupy".
To jego decyzja czy pozwoli mi na L po 1.3715 obecnie czy nie.![]()
![]()
a co do edka to S tutaj nie biorę bo... brałem wyżej... wezmę L ale sporo niżejobecny poziom jest wyeksploatowany wg mnie jak stary autobus wiec nie jest dla mnie atrakcyjny
Życzę Ci naprawdę wszystkiego DOBREGO !!!psxor pisze:Oh to ciesze się że jeszcze nie masz MCharymilloki pisze:Jestem jestem... I wszystko się zgadza ... Dokładnie tak jak napisałeś:)psxor pisze:A gdzie jest hary? uśredniał edka na L, uśredniał ujka na S, i Gold na L, już MC ?
I jeszcze KABLA na L... Bo chyba zapomniałeś:)no nic, uśredniaj dalej, my Sobie będziemy tylko dorzucali pozycje do tych już zarabiających
Grasz w World of tanks ?elusia pisze:to nie jest szczyt wszechczasów kolego
sp500 FUTY odbitka od kasow historycznychas28 pisze:każdy kupujący na szczycie wszechczasów powinien dostawać medal z napisem "heroiczny dawca"Nowy123 pisze:krinvest pisze:Zamykac te Lki na daxie bo zaraz wam czape robie
misiek pedofile to tylko w sutannach hihihihihJANEK_W pisze:Grasz w World of tanks ?elusia pisze:to nie jest szczyt wszechczasów kolego
Mam ochotę Cię przejechać....
P/S
Co mówi Mario ?
nic się nie bój, medal dostanieszJANEK_W pisze:Grasz w World of tanks ?elusia pisze:to nie jest szczyt wszechczasów kolego
Mam ochotę Cię przejechać....
P/S
Co mówi Mario ?