Żaba to może ty weż S po 1.3725, ja L po tej samej cenie i za tydzień się spotkamy ?atlanticos pisze:jeśli to do mnie to nie żartuj... zerknij na ostatnią świeczkę z wykresu tygodniowego... ona wskazywała kierunek od poniedziałku i cały marsz UP to była korekta...as28 pisze: przykro grać przeciwko mistrzowi![]()
ale cóż bywa,
rynek rozsądziale to moja ocena sytuacji i uważam że to jeszcze nie koniec zjazdów...
U nas w kibucu nudno więc tak dla rozrywki...as28 pisze:JANEK_W poco takie głupie zakłady,
skoro ma S i jest zabezpieczony to gra jak grać się powinno, rynek wypłaci mu wygraną lub zamknie na 0, wiec się pytam po co?
Czemu kwestionujesz / kwestionujecie styl grania kogokolwiek z tego forum? Przecież on sobie pociska na tym pipsy i gra w takim TF, że nawet nie potraficie tego ogarnąć i to jego sprawa. Każdy patrzy na rynek inaczej więc kompletnie nie rozumiem po co się przepychacie w tym kto ma racje tym bardziej, że grając przeciwstawne pozycje każdy może ją mieć (różny TF, spread, ilość pipsów, styl grania, itp.)JANEK_W pisze:Żaba to może ty weż S po 1.3725, ja L po tej samej cenie i za tydzień się spotkamy ?atlanticos pisze:jeśli to do mnie to nie żartuj... zerknij na ostatnią świeczkę z wykresu tygodniowego... ona wskazywała kierunek od poniedziałku i cały marsz UP to była korekta...as28 pisze: przykro grać przeciwko mistrzowi![]()
ale cóż bywa,
rynek rozsądziale to moja ocena sytuacji i uważam że to jeszcze nie koniec zjazdów...
Co ty na to ?
nowy po Mańku myślałem że jesteś bogiem ale teraz jesteś imperatorem hihihihihihihias28 pisze:trza zamknąć aby zarobić<°)))))>< pisze:ja już dzisiaj zarobiłem dzięki nowy