DayTrading: Czwartek 03.04.2014
Re: DayTrading: Czwartek 03.04.2014
wolalbym jednak, miec zelazna i niewzruszona cierpliwosc 
, czas chyba na korekte, na h1 i tak sporo odjechali, no i sa na dolku z 28.03, rgra nie bedzie, moze podwojny dolek, mam nadzieje ze nie zawracam kijem wisly a oni beda opadac i opadac 

Żaba to może ty weż S po 1.3725, ja L po tej samej cenie i za tydzień się spotkamy ?atlanticos pisze:jeśli to do mnie to nie żartuj... zerknij na ostatnią świeczkę z wykresu tygodniowego... ona wskazywała kierunek od poniedziałku i cały marsz UP to była korekta...as28 pisze: przykro grać przeciwko mistrzowi![]()
ale cóż bywa,
rynek rozsądziale to moja ocena sytuacji i uważam że to jeszcze nie koniec zjazdów...
Co ty na to ?
--
Glück und Glas, wie leicht bricht das.
JANEK_W poco takie głupie zakłady,
skoro ma S i jest zabezpieczony to gra jak grać się powinno, rynek wypłaci mu wygraną lub zamknie na 0, wiec się pytam po co?

skoro ma S i jest zabezpieczony to gra jak grać się powinno, rynek wypłaci mu wygraną lub zamknie na 0, wiec się pytam po co?
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
						Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
U nas w kibucu nudno więc tak dla rozrywki...as28 pisze:JANEK_W poco takie głupie zakłady,
--
Czemu kwestionujesz / kwestionujecie styl grania kogokolwiek z tego forum? Przecież on sobie pociska na tym pipsy i gra w takim TF, że nawet nie potraficie tego ogarnąć i to jego sprawa. Każdy patrzy na rynek inaczej więc kompletnie nie rozumiem po co się przepychacie w tym kto ma racje tym bardziej, że grając przeciwstawne pozycje każdy może ją mieć (różny TF, spread, ilość pipsów, styl grania, itp.)JANEK_W pisze:Żaba to może ty weż S po 1.3725, ja L po tej samej cenie i za tydzień się spotkamy ?atlanticos pisze:jeśli to do mnie to nie żartuj... zerknij na ostatnią świeczkę z wykresu tygodniowego... ona wskazywała kierunek od poniedziałku i cały marsz UP to była korekta...as28 pisze: przykro grać przeciwko mistrzowi![]()
ale cóż bywa,
rynek rozsądziale to moja ocena sytuacji i uważam że to jeszcze nie koniec zjazdów...
Co ty na to ?
nowy po Mańku myślałem że jesteś bogiem ale teraz jesteś imperatorem hihihihihihihias28 pisze:trza zamknąć aby zarobić<°)))))>< pisze:ja już dzisiaj zarobiłem dzięki nowy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI  
						- niemiaszek
 - Przyjaciel Forum

magia kresek...ostatni update kabla bez komentarza  

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p670357

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p670357
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
no to mamy ciągle ten sam kierunek , widze wiekszość zapakowana po uszy 

JA BIORE LONG 1,3714
jak zamkna h1 ponizej ostatniego dołka -spadam z longiem

jak zamkna h1 ponizej ostatniego dołka -spadam z longiem
@Kusus wyluzuj, nie bierz psychotropów jak pobierasz %
Korba odbija.
Tu nikt nikogo nie gnębi, ani zmusza do czegokolwiek, żaba pamięta moje zdjęcię "grają pieniądze nie setupy".
To jego decyzja czy pozwoli mi na L po 1.3715 obecnie czy nie.
@Nowy123 w kibucu euforia, us.30 idzie w górę....

Korba odbija.
Tu nikt nikogo nie gnębi, ani zmusza do czegokolwiek, żaba pamięta moje zdjęcię "grają pieniądze nie setupy".
To jego decyzja czy pozwoli mi na L po 1.3715 obecnie czy nie.
@Nowy123 w kibucu euforia, us.30 idzie w górę....
--