DayTrading: Czwartek 03.04.2014
Re: DayTrading: Czwartek 03.04.2014
Nie mam juz koncepcji na kangura. Przez caly dzien zarobilem w sumie 2 pipsy i chyba cena nie akceptuje wyzszych poziomow na kangurze.
Siedzę na lotnisku w Wiedniu i patrzę jak ładnie Edek pikuje w dół. Postawienie eLki na szczycie i brak SL w tym wypadku to jak posmarowanie jajec miodem i posadzenie tyłka na mrowisku
Tylko dla odważnych 

Na kij wy sie pytacie za ile w co i jaka pozycje zajac kazdy robi co chce jesli sie okaze ze wiekszosc wam przytaknie badzcie pewni ze stracicie 

Ostatnio zmieniony 03 kwie 2014, 16:29 przez DavidFx, łącznie zmieniany 1 raz.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Spokojnie, widziałem już wcześniejpedro pisze:
beze mnie...
![]()
ale jak nie wejdzie, to bez pretensji do mnie... szukam dla Ciebie opcji L, wiem że lubisz zielony, to mi się cukier w oczy rzucił... : )

Dobra dajemy , najwyżej bedzie cały kwiecień kisiło

na złocie tam kobinatorzy jacyś sie zebrali widze , nie ma to ani rąk ani nóg

mało masz rzeczy do grania to przesiądź sie na saxoKusus pisze:Nie mam juz koncepcji na kangura. Przez caly dzien zarobilem w sumie 2 pipsy i chyba cena nie akceptuje wyzszych poziomow na kangurze.

chodzi Ci o ten cukier ?DavidFx pisze:Na kij wy sie pytacie za ile w co i jaka pozycje zajac kazdy robi co chce jesli sie okaze ze wiekszosc wam przytaknie badzcie pewni ze stracicie
Kusus kangur wedlug mnie to zamula roku przejdz na rzeznika odpal m1 i skalpuj kilka godzinek pracy i jestes zarobiony ja tak robie 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Nie obraz sie ale nawet nie wiem co to rzeznikDavidFx pisze:Kusus kangur wedlug mnie to zamula roku przejdz na rzeznika odpal m1 i skalpuj kilka godzinek pracy i jestes zarobiony ja tak robie

DavidFx troche hipokryzją zajechało ?

odpuszczam wam grzechy na Daxie omżecie ladowac dalej

odpuszczam wam grzechy na Daxie omżecie ladowac dalej

kto się śmiał z S na Daxie???
Dalej chcesz mnie przejechać

Dalej chcesz mnie przejechać

- harymilloki
- Maniak
A co ty taki PODNIECONY jesteś KOLEGO??? Chyba zarobiłeś w końcu ... CooooO ???psxor pisze:Wszem i wobec ogłaszam że lukpiasek właśnie został wywalony z kapci na edku, przepraszam że jestem takim chamem i prostakiem, ale musiałemcoś przestał pisać
Nie wydaje CI się że te zejście poniżej 1,37 to mogło być sprawdzenie poziomu przez grubasów? Chyba już dawno powinno runąć?
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2014, 16:50 przez harymilloki, łącznie zmieniany 1 raz.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Nie chce mi sie prowadzic glupich konwersacjiharymilloki pisze:A co ty taki PODNIECONY jesteś KOLEGO??? Chyba zarobiłeś w końcu ... CooooO ???psxor pisze:Wszem i wobec ogłaszam że lukpiasek właśnie został wywalony z kapci na edku, przepraszam że jestem takim chamem i prostakiem, ale musiałemcoś przestał pisać

Moge też Ci wrzucić na prv ostatnie pół roku.