IronFx
- Arkadiusz-IronFx
- Stały bywalec
Re: IronFx
Witam,
niestety nie mogę się wypowiedzieć co do powyższych postów nie znając imienia i nazwiska i nie analizując konkretnego konta handlowego.
Firma IronFX Global z radością oświadcza, że podpisała umowę o oficjalnym partnerstwie z najlepszym profesjonalnym klubem piłkarskim na świecie!
Motto klubu FC Barcelona „Więcej niż klub” („Més que un Club”) odzwierciedla filozofię leżącą u podstaw powstania firmy IronFX Global, zgodnie z którą nieodzownym elementem naszych działań są uczciwe praktyki, pionierskie podejście, innowacje i najwyższa jakość.
Współpraca z najbardziej utytułowanym klubem piłkarskim na świecie to idealny wybór, który świadczy o wiodącej pozycji IronFX Global na światowej arenie handlu online.
Również już można zobaczyć artykuł o naszej firmie na:
http://forexmagnates.com/seriously-iron ... ball-club/
Już dzisiaj za kilka godzin specjalna oferta dla naszych klientów!
Pozdrawiam,
Arkadiusz Bujalski | Account Manager
niestety nie mogę się wypowiedzieć co do powyższych postów nie znając imienia i nazwiska i nie analizując konkretnego konta handlowego.
Firma IronFX Global z radością oświadcza, że podpisała umowę o oficjalnym partnerstwie z najlepszym profesjonalnym klubem piłkarskim na świecie!
Motto klubu FC Barcelona „Więcej niż klub” („Més que un Club”) odzwierciedla filozofię leżącą u podstaw powstania firmy IronFX Global, zgodnie z którą nieodzownym elementem naszych działań są uczciwe praktyki, pionierskie podejście, innowacje i najwyższa jakość.
Współpraca z najbardziej utytułowanym klubem piłkarskim na świecie to idealny wybór, który świadczy o wiodącej pozycji IronFX Global na światowej arenie handlu online.
Również już można zobaczyć artykuł o naszej firmie na:
http://forexmagnates.com/seriously-iron ... ball-club/
Już dzisiaj za kilka godzin specjalna oferta dla naszych klientów!
Pozdrawiam,
No, no, no...
Chociaż Real Madryt jest bardziej utytułowany, ale to detal.
Chociaż Real Madryt jest bardziej utytułowany, ale to detal.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
- Arkadiusz-IronFx
- Stały bywalec
Jak mówiłem, niespodzianka dla naszych klientów. Bonus 100%! Ważny do wtorku godz. 22:59 czasu polskiego!
Więcej informacji tutaj:
https://www.ironfx.com/pl/wb-register?u ... onFX_Sales
Również zapraszam do kontaktu ze mną.
Pozdrawiam,
Więcej informacji tutaj:
https://www.ironfx.com/pl/wb-register?u ... onFX_Sales
Również zapraszam do kontaktu ze mną.
Pozdrawiam,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Cytuję odpowiedz jaką otrzymałem z dealing roomu:Arkadiusz-IronFx pisze:Witam,
"Both orders were executed at the declared Take Profit price in accordance to the company’s Instant Execution Policy.
Clients trading under Instant Execution have accepted/acknowledge that all their Take Profit orders are executed at declared prices even in cases that we have to bear the loss (i.e in case you had placed a Stop Loss order instead) in accordance to the company’s Instant Execution Policy.
Please be informed that the client has the option to open a Market Execution account where Market Execution Policy applies, with orders being executed at market prices.
Please find below the relevant section of our Instant Execution terms and conditions:
Section 6.16
Considering the levels of volatility affecting both price and volume, the Company is constantly seeking to provide client orders with the best execution reasonably possible under the prevailing market conditions. Client’s orders (Buy Limit, Buy Stop, Sell Limit, Sell Stop, Stop Loss and/or Take Profit) are executed at the requested/declared price. However, during periods of volatile market conditions, during news announcements, on opening gaps (trading session starts), or on possible gaps where the underlying instrument has been suspended or restricted on a particular market, Buy/Sell Stop and Stop Loss orders may not be filled at requested/declared price but instead at the next best available price. In such case, Take Profit orders below/above Buy Stop/Sell Stop orders or Stop Loss orders above/below Buy Stop/Sell Stop orders during activation will be removed. Same execution policy applies when a trading strategy is deemed as abusive, aiming towards potential riskless profit. Thus, by placing a Stop Loss order will not necessarily limit the Client’s losses at the intended amount."
Wszystko zgodnie z regulaminem lecz wbrew zasadom handlu na rynku.
Uzmysławiając sobie ten fakt po fakcie nie pozostawili mi wyboru - ależ byłem głupi handlując z komputerem IronFx na ich wewnętrznym serwerze.
Działam już na normalnych zasadach u rzetelnego brokera.
mi wczoraj nie chcial sie przestawic SL z 100 na 200 pips czyli w gore 
nie wiem czemu, (na Demo)
-- 17 mar 2014, 22:33 --
i znow nie moge przestawic SL, dobrze ze to demo,
dziwny ten IronFx,

dziwny ten IronFx,
- Arkadiusz-IronFx
- Stały bywalec
HanSolo1 pisze:mi wczoraj nie chcial sie przestawic SL z 100 na 200 pips czyli w gore
dziwny ten IronFx,
A czy w danym momencie kontaktuje się Pan ze swoim opiekunem konta bądź poprzez LiveChat? Na pewno musi być jakaś przyczyna. Następnym razem może Pan wysłać mi PW z dokładnymi danymi, jako że nie mamy wglądu w konto demo.
Również nie wiem w jaki sposób została wykonywana zmiana SL. Czy to było poprzez modyfikację zlecenia, czy poprzez przesuwanie linii na wykresie? Proszę pamiętać o akceptacji klauzuli, która wyskakuje przy zmianie SL i TP na wykresie, jak również przy zamykaniu pozycji za pomocą x.
Pozdrawiam,
Normalnie przesuwam SL np przy USD/JPY czy innych parach z -30pips na -100pips na wykresie i sie niekiedy nie da, w godz. okolo 19-22tej w tym tygodniu, dziwne to bo na innych brokach sie da na demo też (np. Armada, FxPro zawsze wchodzi),
czy ktos sie z tym spotkal zeby nie mogl przestawic SL niekiedy? (za to TP wchodzi gladko zawsze)
nie wiem moze mam takie lacze dziwne i platforma glupieje,
czy ktos sie z tym spotkal zeby nie mogl przestawic SL niekiedy? (za to TP wchodzi gladko zawsze)
nie wiem moze mam takie lacze dziwne i platforma glupieje,
Prośba pytanie do posiadających rachunki w IronFx.
Jak sprawuje się broker, daje radę na tle konkurencji ?
Bo szukam nowych alternatyw
Jak sprawuje się broker, daje radę na tle konkurencji ?
Bo szukam nowych alternatyw

sciagnij sobie MT4 z Irona i testuj na Demo,

na demoHanSolo1 pisze:sciagnij sobie MT4 z Irona i testuj na Demo,

szkoda czasu. lepsza opinia użytkowników, ale wielu ich chyba niema więc mówi samo przez siebie