BO & FBO

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Re: BO & FBO

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

No też jak narazie średnio to wygląda, bfx też śledziłem to eur/cad i miałem już buy wcisnięte ale zabolało mnie że przy tej długiej świecy nie zrobili FBO :( ale nic. Ja aktualnie siedzę w cad/jpy wczoraj też wchodziłem ale dzisiaj wyszedłem i teraz ponowiłem. Daję dwa zrzuty. Aktualnie dla mnie na najbliższy okres cel jest widoczny na D1 zrobione BO, ale na tę chwilę staram się dolecieć do bliższego BO. Wg mnie trzeba tę parę obserwować i na korektach wchodzić ponwonie lub dokładać. A wy jak to widzicie jak spojrzycie na te parę?

EDIT: A jeszcze spójrzcie na ten D1. Jakiś czas temu chciałem sell grać dokładnie na tej samej górze gdzie zawrócili nie dochodząc do BO i tak sobie myślę dojadą do samego dołu i tam zrobią FBO i dopiero ruszą do BO. wiem że ktoś może powiedzieć że tak sobie teraz piszę ale naprawdę jakiś czas temu dokładnie chciałem aby ta para się tak zachowała. To znaczy nie jestem wróżką i trzeba grać co się widzi ale cieszy mnie to, że mniej więcej mogę się spodziewać gdzie cena może iść a dla mnie na tę chwilę najlepiej to widać z D1.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bfx »

D1 super, H1 aktualnie fajne miejsce na pierwsza duza korekte. Nie widzialem tego. Bede probowal cos z tego ugryzc. :)
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"

Awatar użytkownika
darko39
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: darko39 »

Witam ,to chyba mój pierwszy post w dzienniku Czerwinka i jeśli gospodarz nie ma nic przeciwko chciałbym podzielić się oraz czegoś dowiedzieć się z zasad FBO .Przyznam że grałem czysta PA ale z mizernym skutkiem ,natchnienie dał mi Damfry ,a dziennik Czerwinka utwierdza mnie że rynek porusza się od FBO do BO/ZL a tam często znów robią FBO i dalej do wcześniej zrobionego BO lub ZL gdzie jest pierwsze TP.Tak więc jak nie macie nic przeciwko od czasu do czasu podzielę się moją wizją :)
Moim marzeniem Australia....

Erykos
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Erykos »

Bardzo ładne zagranie, fajna analiza :).

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Czerwinek masz nosa, cadjpy pomieszali i idą do twojego TP. Eurjpy ładne FBO.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Jeżeli dojda na cad/jpy tam gdzie pisałem to pewnie jakaś korekta ale potem można próboeać wchodzić tam gdzie z D1 pokazywałem do BO.
Wiesz co dzisiaj odpalam platformę i pierwsze co widzę to eur/jpy :) czekałem na to od dłuższego czasu :)
Nawet obawiam się że może nie być korekty na Twój buy limit gdyż na M15 nawet fajnie zrobili. Ale zobaczymy.

EDIT: Ale pojechali z tym ejkem, nieładnie to zaczyna wygladać, choć cały czas może być up. A ja tak sobie również patrzę a gbp/chf i fajnie by było tak sobie jechać w tym rajdzie :)
Ostatnio zmieniony 27 mar 2014, 09:39 przez czerwinek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

darko39 śmiało wrzucaj swoje analizy i udzielaj się w dzienniku

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

miałeś nosa bfx na M5 zrobili momo oraz wicka w kierunku zysków można wejść teraz z wąskim SL. Ja ogólnie widze to tak, SL pod kreską, wejści now, i patrzymy co rynek zrobił. Kiedyś ktoś pytał się jak wchodzić myślę że tutaj dobrze to wygląda. Może się skończyć SL oczywiście ale najwazniejsze mieć plan i to z wąskim SL :) A do ugrania trochę jest :)

EDIT: No i chyba ruszyli sobie

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Nie podobał mi się ten silny ruch na otwarciu londynu i to że tak nisko spadli. Na razie trzymam ale coś mi tu śmierdzi.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Tak patrzę ejszcze na wykresy i nie mogę przeboleć kabla. Dwa dni temu siedziałem w longu na trochę ale zwątpiłem dzisiaj idealnie wbili się w TP i jeszcze co nie co przebili. Ale o to chodzi czy zrobili co mieli.

ODPOWIEDZ