pedro pisze:
no jak co w tym elitarnego?

... coraz więcej ich co prawda, ale wciąż narzucają warunki, cenowe i inne ; )... mają moc, bo to jeszcze nie jest tak jak z pisaniem, że każdy to umie... ale powoli się uczymy co?

html, bolda to już nawet moje 5 letnie dziecko robi

... a 13 latek wali kody na codecademy ... : ) i pokazuje mi jak zrobił kalkulator

na kowalstwo artystyczne ładne dotacje były, onegdaj

No wlasnie dlatego kompletnie nie rozumiem skąd te ceny , wydaje mi sie , ze za 20 lat programowanie będzie musem cywilizacyjnym dla młodszego pokolenia

No , ale nie wiem ,ja mam dwie lewe ręce do tego , ale czeka nas jeszcze rewolucja internetowa , trzeba w koncu jakos ten internet utrzymać w ryzach , bo przy obecnej konstrukcji doprowadzi do katastrofy
dotacje to nie wiem jakie były , ale uwielbiam takie rzemieślnicze zawody , brama od kowala to nie to samo co z castoramy , tak samo buty od szewca szyte na miare inna bajka zupełnie , dopóki sie nie spróbuje to sie nie będzie wiedziało jak można sobie ulżyć butami
enyłej , będe musiał sie spo potargować bo tyle płacić to nie bedziemy
pedro pisze:
kawa to napój Bogów, jak mawia mój ojciec ; )

Zdecydowanie podzielam jego zdanie , moge nie jeść , nie pić , nie oddychać , ale kawa musi być
Ciapul pisze:krinvest pisze:Ciapul jeszcze zobaczysz jak zasmakuje ta kawa z kubeczka ,poczekaj troche

jako smakosz kawy trzymam kciuki za Twoje S-ki

( eS jak eSpresso )
może i tak , ale jako wstrętna kreatura pewnie widziałbyś tam jeszcze Lki
żartuje , zobaczymy co będzie , najgorsze chyba mineło
Złoto prowadzone jak pies na smyczy