168.06 , 167.57[/quote]turboburbo pisze:podajcie S1 i S2 dla rzeznika, tradingview padło

tam TP, 168.06

168.06 , 167.57[/quote]turboburbo pisze:podajcie S1 i S2 dla rzeznika, tradingview padło
i zapił kaffompedro pisze:czisburgera bym se zjadł...
pedro pisze:168.06 , 167.57turboburbo pisze:podajcie S1 i S2 dla rzeznika, tradingview padło
lepiej szejkiem wanilinowymCiapul pisze:i zapił kaffompedro pisze:czisburgera bym se zjadł...
Ciapul pisze:i zapił kaffompedro pisze:czisburgera bym se zjadł...
Ale czemu ma się coś sypać, skoro Rosja się uspokoiła i jest ewidentnie zadowolona z samego Krymu? (a reszta świata jest zadowolona że Rosja jest już zadowolona ;-) Czy wajcha nie powinna się przestawić na RISK ON? Rozumiem, że FED znowu obniżył QE3 o kolejne 10, ale czy to jest aż tak zaskakujące żeby miało wpływ na powrót do ryzykownych aktywów?[/quote]MowmiSasiad pisze:spoko dali zarobic w zeszlym tygodniu dali zarobic pod dane z CHin i dadza teraz na oporachNowy123 pisze:Nowy123 pisze:
S zbierane nad 9120 czekam na 9132 jeszcze tylko sygnalek s na 1h niech wyskoczy
Nowy bardzo lubię czytać Twoje wypowiedzi, ale wydaje mi się że brniesz w zaparte z kangurem na S. Ja od dłuższego czasu trzymam L (ponad miesiąc) i patrząc na różne crossy z AUD widzę coraz więcej sygnałów kupna. Najważniejsze na Kangurze to pokonanie oporu, pod którym się znajdujemy a wydaje mi się to prawdopodobne bo od początku lutego każde kolejne dołki są co raz wyżej (oceniam na D1).
cierpliwosci tylko SP500 niech sie sypnie i potwierdza Piatka swieczke niech troche pomotaja sie pod UE