kawa to napój Bogów, jak mawia mój ojciec ; )Ciapul pisze:jako smakosz kawy trzymam kciuki za Twoje S-kikrinvest pisze:Ciapul jeszcze zobaczysz jak zasmakuje ta kawa z kubeczka ,poczekaj troche( eS jak eSpresso )
DayTrading: Poniedziałek 24.03.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 24.03.2014
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- atlanticos
- Maniak

kabel drugi dzień z rzędu range około 40 pipsów... to trzeba gdzieś odnotowac 
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
gold, na 1310 jest 61.8 fibo, wzrostów... ciekawe czy utrzyma ; ) obrazka nie pokaze, bo nie działają 
Jutro też jest dzień.
spodziewam się podobnie, więc póki co trzymam sie z daleka od S...Chris.ldn pisze:Kabel do końca tygodnia, jeden kierunek, zobaczymy czy tak zagrają
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Gej jak na moje oko wyskoczył z RGRa
niestety obrazki skromne ze względu na awarię
niestety obrazki skromne ze względu na awarię
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 
kangurzyca na poczatek 9100 9090
żałuj bo dobrze mi robią eSkiCiapul pisze:spodziewam się podobnie, więc póki co trzymam sie z daleka od S...Chris.ldn pisze:Kabel do końca tygodnia, jeden kierunek, zobaczymy czy tak zagrają
No wlasnie dlatego kompletnie nie rozumiem skąd te ceny , wydaje mi sie , ze za 20 lat programowanie będzie musem cywilizacyjnym dla młodszego pokoleniapedro pisze: no jak co w tym elitarnego?... coraz więcej ich co prawda, ale wciąż narzucają warunki, cenowe i inne ; )... mają moc, bo to jeszcze nie jest tak jak z pisaniem, że każdy to umie... ale powoli się uczymy co?
html, bolda to już nawet moje 5 letnie dziecko robi
... a 13 latek wali kody na codecademy ... : ) i pokazuje mi jak zrobił kalkulator
na kowalstwo artystyczne ładne dotacje były, onegdaj
dotacje to nie wiem jakie były , ale uwielbiam takie rzemieślnicze zawody , brama od kowala to nie to samo co z castoramy , tak samo buty od szewca szyte na miare inna bajka zupełnie , dopóki sie nie spróbuje to sie nie będzie wiedziało jak można sobie ulżyć butami
enyłej , będe musiał sie spo potargować bo tyle płacić to nie bedziemy
Zdecydowanie podzielam jego zdanie , moge nie jeść , nie pić , nie oddychać , ale kawa musi byćpedro pisze: kawa to napój Bogów, jak mawia mój ojciec ; )![]()
może i tak , ale jako wstrętna kreatura pewnie widziałbyś tam jeszcze LkiCiapul pisze:jako smakosz kawy trzymam kciuki za Twoje S-kikrinvest pisze:Ciapul jeszcze zobaczysz jak zasmakuje ta kawa z kubeczka ,poczekaj troche( eS jak eSpresso )
żartuje , zobaczymy co będzie , najgorsze chyba mineło
Złoto prowadzone jak pies na smyczy
ja tam w czwartek pozamykałem S i póki co czekam...psxor pisze:żałuj bo dobrze mi robią eSki
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
a ja Wam cały czas tłumacze że edek pójdzie na północ. Za tydzień przypomnę tego posta 
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.