Kusus pisze:Aud/Usd szykuje sie na ywbicie ponad maxy z marca. Jak padną to następny cel może być dużo wyżej a pierwszym przystankiem bedzie 0.9170
moim zdaniem nic tam nie ma.
kluczowym poziomem dla dalszego rozwoju sytuacji jest 0,9130-40
Kusus pisze:Aud/Usd szykuje sie na ywbicie ponad maxy z marca. Jak padną to następny cel może być dużo wyżej a pierwszym przystankiem bedzie 0.9170

łapiesz "fruwające noże"Nowy123 pisze:Kusus pisze:Aud/Usd szykuje sie na ywbicie ponad maxy z marca. Jak padną to następny cel może być dużo wyżej a pierwszym przystankiem bedzie 0.9170
S zbierane nad 9120 czekam na 9132 jeszcze tylko sygnalek s na 1h niech wyskoczy
 na aud ale próbój ja taki złapałem na goldzie więc na pewno się da
 na aud ale próbój ja taki złapałem na goldzie więc na pewno się da  

Nowy123 pisze:Kusus pisze:Aud/Usd szykuje sie na ywbicie ponad maxy z marca. Jak padną to następny cel może być dużo wyżej a pierwszym przystankiem bedzie 0.9170
S zbierane nad 9120 czekam na 9132 jeszcze tylko sygnalek s na 1h niech wyskoczy

Zobaczysz jak sie dolec umocni jeszcze bardziejharymilloki pisze:Złotko to mnie ładnie dzisiaj załatwiło... Ja tu w L siedzę a tu taki psikus:( Chyba ktoś tu nieźle kogoś w jajo robi. Narazie zrobili mnie ...

Granie pod prąd to specjalność forumowiczów. Nic się nie bójMowmiSasiad pisze:Nowy123 pisze:Kusus pisze:Aud/Usd szykuje sie na ywbicie ponad maxy z marca. Jak padną to następny cel może być dużo wyżej a pierwszym przystankiem bedzie 0.9170
Nowy bardzo lubię czytać Twoje wypowiedzi, ale wydaje mi się że brniesz w zaparte z kangurem na S. Ja od dłuższego czasu trzymam L (ponad miesiąc) i patrząc na różne crossy z AUD widzę coraz więcej sygnałów kupna. Najważniejsze na Kangurze to pokonanie oporu, pod którym się znajdujemy a wydaje mi się to prawdopodobne bo od początku lutego każde kolejne dołki są co raz wyżej (oceniam na D1).