Kusus pisze:Aud/Usd szykuje sie na ywbicie ponad maxy z marca. Jak padną to następny cel może być dużo wyżej a pierwszym przystankiem bedzie 0.9170
moim zdaniem nic tam nie ma.
kluczowym poziomem dla dalszego rozwoju sytuacji jest 0,9130-40
Kusus pisze:Aud/Usd szykuje sie na ywbicie ponad maxy z marca. Jak padną to następny cel może być dużo wyżej a pierwszym przystankiem bedzie 0.9170
łapiesz "fruwające noże"Nowy123 pisze:Kusus pisze:Aud/Usd szykuje sie na ywbicie ponad maxy z marca. Jak padną to następny cel może być dużo wyżej a pierwszym przystankiem bedzie 0.9170
S zbierane nad 9120 czekam na 9132 jeszcze tylko sygnalek s na 1h niech wyskoczy
Nowy123 pisze:Kusus pisze:Aud/Usd szykuje sie na ywbicie ponad maxy z marca. Jak padną to następny cel może być dużo wyżej a pierwszym przystankiem bedzie 0.9170
S zbierane nad 9120 czekam na 9132 jeszcze tylko sygnalek s na 1h niech wyskoczy
Zobaczysz jak sie dolec umocni jeszcze bardziejharymilloki pisze:Złotko to mnie ładnie dzisiaj załatwiło... Ja tu w L siedzę a tu taki psikus:( Chyba ktoś tu nieźle kogoś w jajo robi. Narazie zrobili mnie ...
Granie pod prąd to specjalność forumowiczów. Nic się nie bójMowmiSasiad pisze:Nowy123 pisze:Kusus pisze:Aud/Usd szykuje sie na ywbicie ponad maxy z marca. Jak padną to następny cel może być dużo wyżej a pierwszym przystankiem bedzie 0.9170
Nowy bardzo lubię czytać Twoje wypowiedzi, ale wydaje mi się że brniesz w zaparte z kangurem na S. Ja od dłuższego czasu trzymam L (ponad miesiąc) i patrząc na różne crossy z AUD widzę coraz więcej sygnałów kupna. Najważniejsze na Kangurze to pokonanie oporu, pod którym się znajdujemy a wydaje mi się to prawdopodobne bo od początku lutego każde kolejne dołki są co raz wyżej (oceniam na D1).