DayTrading: Środa 19.03.2014
Re: DayTrading: Środa 19.03.2014
Kabel, H4 - trend spadkowy, cena pod LT, na M15 RGR, można spróbować S do 1.66, ok. 30 kilka pips do wyrwania. Ktoś widzi jakieś przeciwskazania?
powyżej 1425 złoto potwierdzi podwójny dołek z d1
"jako to żydzi mieli w zwyczaju powtarzać - lepsze kilo handlu niz 10 kilo roboty"
jezeli wizje Nowego się sprawdzą i spx dziś pier... się zepsuje, to gold nie dojdzie niżej... i będzie wsytrzałka pod 1420 : )rafmax pisze:ktos chetny na złoto po 1346?
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
według mojego sysa już jestem s na kablu
"jako to żydzi mieli w zwyczaju powtarzać - lepsze kilo handlu niz 10 kilo roboty"
po 1340 lub niżej na pchnięciu w dół w godzinie Wrafmax pisze:ktos chetny na złoto po 1346?
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Myślałem o Zeusie. Niemniej jednak nikomu nie mam nic za złe. Poza tym Zeus pisał, że w długim terminie może coś być z esek, a nie w kategorii dt.niemiaszek pisze:nie wiem kogo masz na myśli i nazywasz ekspertem, bo to jest rynek, gdzie tyle ile głów do analiz tyle wersji można naieść na wykresTsunamiPL pisze:Gdzie jest ten ekspert od EUR CAD ?![]()
kliknąłeś pod czyjąś analizę![]()
więc tu Ci wczoraj podpowiadałem, co się może wydarzyć, ale chyba nie czytałeś i wyszło po mojemu![]()
szkoda że screena nie dałem, bo w wersji obrazkowej wszycho zgodnie z planem sie wydarzyło![]()
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p664899
The only way is up
zobaczymy,pedro pisze:jezeli wizje Nowego się sprawdzą i spx dziś pier... się zepsuje, to gold nie dojdzie niżej... i będzie wsytrzałka pod 1420 : )rafmax pisze:ktos chetny na złoto po 1346?
jak kupiłem własnie
sl h1 close ponizej 1340
tp BRAK

Panowie, z punktu widzenia D1 rzeczywiscie wyglada nam rzeznik na dalsze spadki ale jak tu slusznie Pedro pokazal jeszcze odbicie z dolnej bandy kanalu moze nastapic i dopiero zjazd.
Chociaz nie wiem czy Fibo nie powinno byc mierzone od samego poczatku kanalu... chcociaz nie jestem specjalista bo nie uzywam tego narzedzia.
Pozdro
Chociaz nie wiem czy Fibo nie powinno byc mierzone od samego poczatku kanalu... chcociaz nie jestem specjalista bo nie uzywam tego narzedzia.
Pozdro

Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
głodny pipsów 

a tak? d1? https://www.tradingview.com/x/USBUpEYp/ ... ma sens, Panie falo?[/quote]pedro pisze:
Jak dla mnie brakuje ostatniej fali, która może pokonać 175 - ale nie twierdzę, że korekta zakończyła się
Początek trochę inaczej
i jeszcze usd/cad
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2014, 13:54 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.