wprawdzie nie gram na tym, ale jak patrze na Twój screen to wybicie juz było oraz retest na przełomie luty/marzecneosb pisze:trójkąt na weekly brent crude oil, jeśmy na dolnej bandzie, czy wybije dołem?
teraz przepasc?
wprawdzie nie gram na tym, ale jak patrze na Twój screen to wybicie juz było oraz retest na przełomie luty/marzecneosb pisze:trójkąt na weekly brent crude oil, jeśmy na dolnej bandzie, czy wybije dołem?
wiem, że pytanie nie do mnie, ale już któryś wpis widzę dla GBPJPY(geja) z poziomem 175MGrzech pisze:Chcialbym poznac Twoja koncepcje, na kurs 175
ponieważ w ogóle nie zajmuje się surowcami, pytałem o korelacje, bo gdyby faktycznie usraki dopuściły do eksportu swojej ropy i gazu to wykresiki się znacznie pozmieniają...neosb pisze:trójkąt na weekly brent crude oil, jeśmy na dolnej bandzie, czy wybije dołem?
ja też pobawię się w zgaduj zgadulaxPabloo pisze:Myślę że pykniemy dziś 1.40 na edku przed FEDem a potem po FEDzie zaczniemy spadać
ale wymysliłeśas28 pisze:ja też pobawię się w zgaduj zgadulaxPabloo pisze:Myślę że pykniemy dziś 1.40 na edku przed FEDem a potem po FEDzie zaczniemy spadać
przed FED spadnie 1000pkt a po wzrośnie o 3000pkt
Na to samo liczęatlanticos pisze:euraud d1 - tu jest potencjał - tylko trzeba cierpliwie poczekac...
https://www.tradingview.com/x/pnqRUXil/
no tak majaczę, ale grzecznie podam teorię do weryfikacji rynkowiKonrad pisze: ale wymysliłeś