no biorąc pod uwagę, że USA uwolniło swoje zapasy to może być zjazd, dodatkowo na wiosnę sezonowo też spadaneosb pisze:trójkąt na weekly brent crude oil, jeśmy na dolnej bandzie, czy wybije dołem?
DayTrading: Środa 19.03.2014
Re: DayTrading: Środa 19.03.2014
co do krelacji ropy i dolara i np złota i dolara to teraz czytam książkę Currency Trading and Intermarket Analysis, trochę tam ciekawych analiz jest przedstawionych
"jako to żydzi mieli w zwyczaju powtarzać - lepsze kilo handlu niz 10 kilo roboty"
19:00 USD Ustalenie Stopy Procentowej 0,25% 0,25%
19:30 USD Przemówienie Prezesa Fed, Janet Yellen
22:45 NZD PKB (raz na kwartał) 0,9% 1,4%
19:30 USD Przemówienie Prezesa Fed, Janet Yellen
22:45 NZD PKB (raz na kwartał) 0,9% 1,4%
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
nie wiem kogo masz na myśli i nazywasz ekspertem, bo to jest rynek, gdzie tyle ile głów do analiz tyle wersji można naieść na wykresTsunamiPL pisze:Gdzie jest ten ekspert od EUR CAD ?

kliknąłeś pod czyjąś analizę

więc tu Ci wczoraj podpowiadałem, co się może wydarzyć, ale chyba nie czytałeś i wyszło po mojemu

szkoda że screena nie dałem, bo w wersji obrazkowej wszycho zgodnie z planem sie wydarzyło

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p664899
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
atlanticos pisze:usdcad d1 - pachnie mi tu fałszywym wybiciem... jak dzienna zamknie się wewnątrz trójkąta to chyba załaduję S
https://www.tradingview.com/x/Nso4pRqm/
Tez mam to na oku. Z tym ze nie czekam do konca dnia

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Potencjał do wzrostów jest (owszem kłóci się to z moimi poglądami odnośnie ujka i ejka)niemiaszek pisze:wiem, że pytanie nie do mnie, ale już któryś wpis widzę dla GBPJPY(geja) z poziomem 175MGrzech pisze:Chcialbym poznac Twoja koncepcje, na kurs 175![]()
![]()
patrząc na D ja nie widzę tego zasięgu, a tym bardziej na W gdzie jest objęcie bessy![]()
czy poziom 175 nie jest wersją życzeniową
Jak dla mnie brakuje ostatniej fali, która może pokonać 175 - ale nie twierdzę, że korekta zakończyła się
ktos chetny na złoto po 1346?

usd/cad,
jak dla mnie to chwilowy przystanek, dopiero co wyszliśmy z trójkąta, denerwuje mnie ten ślimak i na nim nie gram
jak dla mnie to chwilowy przystanek, dopiero co wyszliśmy z trójkąta, denerwuje mnie ten ślimak i na nim nie gram
a tak? d1? https://www.tradingview.com/x/USBUpEYp/ ... ma sens, Panie falo?Bemowo1 pisze:Potencjał do wzrostów jest (owszem kłóci się to z moimi poglądami odnośnie ujka i ejka)niemiaszek pisze:wiem, że pytanie nie do mnie, ale już któryś wpis widzę dla GBPJPY(geja) z poziomem 175MGrzech pisze:Chcialbym poznac Twoja koncepcje, na kurs 175![]()
![]()
patrząc na D ja nie widzę tego zasięgu, a tym bardziej na W gdzie jest objęcie bessy![]()
czy poziom 175 nie jest wersją życzeniową
Jak dla mnie brakuje ostatniej fali, która może pokonać 175 - ale nie twierdzę, że korekta zakończyła się
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski