atlanticos pisze:A.S.A.T. pisze:
a Ty zabka podpinaj explorera, bo takie gadanie ze wpadaja pipsy do koszyczka mimo ze analiza była zła jest załosne

ASAT - napisze to raz i mam nadzieje ze zrozumiesz... podpinać konta do eksplorera mogą tacy goscie niedowartościowani jak TY, szukający wciąż nowej metody zarabiania i testujący setki strategii. Ktoś kto zarabia regularnie (a jakimś "fartem" zaliczam się do takich) nie czuje potrzeby udowadniania czegokolwiek komukolwiek czy prowadzenia komuś rachunku, brania udziału w różnego rodzaju konkursach czy rywalizacjach związanych z forexem. Jestem na forum jak już kiedyś pisałem bo może komuś moje analizy się przydadzą. Czasem ktoś potrzebuje rady więc też chętnie odpowiadam na priv. Spędzając 10 godzin dziennie przed wykresami nie można się tylko w nie wpatrywać... I najważniejsze... Czy TY na prawdę uważasz że spędzałbym tyle czasu na forexie gdybym nie zarabiał i to dobrze? Odpowiedz sobie sam... i już koniec mojej polemiki na temat podpinania czy nie podpinania, czy porównywania kto ma "większego"

A Tobie życzę znalezienia wreszcie metody - najlepiej takiej żebyś wcale nie musiał siedzieć przed wykresem i zarabiał miliony bo takiej szukasz

Zaba nie nerwuj sie
ja doskonale wiem ze Ty niczego nie podepniesz bo nie masz co pokazac i taka jest prawda (stad tak mocno sie emocjonujesz kiedy kto Cie przydusi). Niestety dział Dt jest na tyle w swej pieknosci załosny ze kazdy próbuje sie tu wybic ale nie ma czym. stad sa takie teksty jak sie cos uda:
"pokazywałem wczoraj... link"
"idzie jak po sznurku ...link"
"mam nadziej ze ktos skorzystał...link" itd.
Jakbys nie miał checi zaistnienia na tym forum to bys tego nie pisał. Wiedziałbys sam dla siebie ze analiza była trafna i nikomu bys o tym nie przypominał tylko wstawiał nowa i szedł dalej. Poza tym czemu przytaczasz linki tylko do analiz które sie sprawdziły? chec zaistnienia...
poza tym nikt tu nie mowił zebyś podpinał konto real. podepnij testowe. pokaz ze potrafisz niezle wyciagnac przez np 3 miesiace i bedzie wiadomo z kim mamy do czynienia:) ale nie podepniesz bo jaj brak
My jako odbiorcy Twoich informacji tez chcemy wiedziec kto je pisze.
Mam nadziej ze dotarło