DayTrading: Czwartek 13.03.2014
Re: DayTrading: Czwartek 13.03.2014
kabel - okolice 1.6730-40 do dotknięcia i powinniśmy spadać 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
wszystko zależy od danych, będą dane dobre z USA, to za 20 min będziemy spadać sowicie, i na kablu i na edku, jak będą dane słabe to kabel 1.6740~ edek 1.3975-1.40 i tam odwrót. A jakie dane będą, będziesz wiedział za 5-10 min zanim się pokażą, bankstera wskarze kierunekfreakout pisze:kabel - okolice 1.6730-40 do dotknięcia i powinniśmy spadać
Ostatnio zmieniony 13 mar 2014, 13:13 przez psxor, łącznie zmieniany 1 raz.
wszystko fajnie pięknie ale to są i tak dobra ekskluzywne które i tak są drogie same z siebie, jednakże nie sprzedaje się ich hurtowo...
ja będę wiedział gdzie polecą na 15 minut przed danymi - mam na to swój niezawodny sposóbpsxor pisze:wszystko zależy od danych, będą dane dobre z USA, to za 20 min będziemy spadać sowicie, i na kablu i na edku, jak będą dane słabe to kabel 1.6740~ edek 1.3975-1.40 i tam odwrót. A jakie dane będą, będziesz wiedział za 5-10 min zanim się pokażą, bankstera wskarze kierunekfreakout pisze:kabel - okolice 1.6730-40 do dotknięcia i powinniśmy spadać

No to już powinieneś wiedzieć bo zostało 13 min, to wskaż nam kierunekfreakout pisze:ja będę wiedział gdzie polecą na 15 minut przed danymi - mam na to swój niezawodny sposóbpsxor pisze:wszystko zależy od danych, będą dane dobre z USA, to za 20 min będziemy spadać sowicie, i na kablu i na edku, jak będą dane słabe to kabel 1.6740~ edek 1.3975-1.40 i tam odwrót. A jakie dane będą, będziesz wiedział za 5-10 min zanim się pokażą, bankstera wskarze kierunekfreakout pisze:kabel - okolice 1.6730-40 do dotknięcia i powinniśmy spadać

ja bym g/u tak szybko nie skreślał, jak e/g wróci do prostokąta nie potwierdzając wybicia to czeka nas tam korekta a to może pociągnąć jeszcze g/u do góry, chyba że dolar się wyraźnie umocni, choć jak patrzę na index dolara to tam sie zanosi na wyjście dołem z klina zniżkującego...harymilloki pisze:Już myślałem że na kablu nic nie zarobie na tych swoich L a tu proszę ... Ale to już koniec na dziś ze wzrostamiChyba. L pozamykane.
https://www.tradingview.com/x/TRVJkzBZ/
https://www.tradingview.com/x/edbiMEuK/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
To podziel sie tym sposobem z namifreakout pisze:ja będę wiedział gdzie polecą na 15 minut przed danymi - mam na to swój niezawodny sposóbpsxor pisze:wszystko zależy od danych, będą dane dobre z USA, to za 20 min będziemy spadać sowicie, i na kablu i na edku, jak będą dane słabe to kabel 1.6740~ edek 1.3975-1.40 i tam odwrót. A jakie dane będą, będziesz wiedział za 5-10 min zanim się pokażą, bankstera wskarze kierunekfreakout pisze:kabel - okolice 1.6730-40 do dotknięcia i powinniśmy spadać
Takie małe pytanie mam: wcześniej chyba nieco inne oznaczenia miałeś, zresztą tam chyba jeszcze widać oznaczenie piątki? Skąd teraz zmiana zdania?
*pytam z ciekawości i nie na zasadzie wytykania błędów czy jakiegokolwiek ataku

Przyglądam się różnym analizom tutaj i Twój punkt widzenia wydaje się zazwyczaj ciekawy.. Ja w falach nie czuje się jeszcze zbyt pewnie, ale zastanawiam się czemu oznaczenia nie mogłyby być np. takie

Fala pierwsza i trzecia są podobnej długości. Zatem istnieje szansa (*zgodnie z teorią fal), że fala piąta będzie wydłużona i zasięg, o którym pisałeś, a więc okolice 1.403xx jak najbardziej byłby możliwy. Ponadto 1 i 3 kształtowały się przez podobną ilość czasu. Fala 4 nie zachodzi na pierwszą. Zachowana została również reguła zmienności jeśli chodzi o dwójkę i czwórkę.
Gdyby trzymać się Twoich aktualnych oznaczeń to piątka będzie chyba bardzo wysoko albo musiałaby zakończyć się skróconą piątką uformowany zostałby szczyt, a na niektórych interwałach zobaczylibyśmy może podwójny top, a później jak wskazujesz zjazd w dół.
Zastanawiam się czy, aby teraz nie będziemy kończyć właśnie tej piątki - (byłaby zdecydowanie krótsza) tylko czy to się trzyma kupy i czy dzisiaj/jutro nie będzie odreagowania w dół, na które wszyscy czekają z utęsknieniem.
*jak już pisałem wcześniej nikogo nie atakuje, pytam z ciekawości i w celu dalszej nauki (bo ekspertem w falach zdecydowanie nie jestem, ale czytam, kombinuje i podpytuje tych bardziej doświadczonych)
Dzisiaj jestem lepszy niż wczoraj... Jutro będę jeszcze lepszy!!
jak dla mnie na danych zjazd na edku
to wygląda bardzo podobnie do tego co mieliśmy w ubiegły piątek 

Ok dzięki, to całe depo w S i nic się nie bojefreakout pisze:jak dla mnie na danych zjazd na edkuto wygląda bardzo podobnie do tego co mieliśmy w ubiegły piątek