Kiedy FED wycofał się z zacieśniania? Jak drogie EURO szkodzi - tańsza energia (wyceniana w dolarach)? Eksport UE rośnie przez wewnętrzną dewaluacje w niektórych krajach (Hiszpania,Grecja, Portugalia). Niemcy wytrzymają nawet 1.5Nowy123 pisze:
pamietaj drogi EDEK SZKODZI UE to raz zaden toper nie jest wcenie a szczegolnie ten nadchodzacy
DayTrading: Czwartek 13.03.2014
- nielegalny
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Czwartek 13.03.2014
- atlanticos
- Maniak
ASAT - napisze to raz i mam nadzieje ze zrozumiesz... podpinać konta do eksplorera mogą tacy goscie niedowartościowani jak TY, szukający wciąż nowej metody zarabiania i testujący setki strategii. Ktoś kto zarabia regularnie (a jakimś "fartem" zaliczam się do takich) nie czuje potrzeby udowadniania czegokolwiek komukolwiek czy prowadzenia komuś rachunku, brania udziału w różnego rodzaju konkursach czy rywalizacjach związanych z forexem. Jestem na forum jak już kiedyś pisałem bo może komuś moje analizy się przydadzą. Czasem ktoś potrzebuje rady więc też chętnie odpowiadam na priv. Spędzając 10 godzin dziennie przed wykresami nie można się tylko w nie wpatrywać... I najważniejsze... Czy TY na prawdę uważasz że spędzałbym tyle czasu na forexie gdybym nie zarabiał i to dobrze? Odpowiedz sobie sam... i już koniec mojej polemiki na temat podpinania czy nie podpinania, czy porównywania kto ma "większego"A.S.A.T. pisze:
a Ty zabka podpinaj explorera, bo takie gadanie ze wpadaja pipsy do koszyczka mimo ze analiza była zła jest załosne

A Tobie życzę znalezienia wreszcie metody - najlepiej takiej żebyś wcale nie musiał siedzieć przed wykresem i zarabiał miliony bo takiej szukasz

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- nielegalny
- Stały bywalec
Dla zainteresowanych - to o czy pisałem czyli balance sheet ECB i FED vs edek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dopowiem cytując
"Lepiej z mądrym zgubić, niż z głupim znaleźć
Tego przysłowia użyjemy, gdy chcemy powiedzieć, że zawsze najlepiej wiązać się z ludźmi mądrymi, a w towarzystwie głupich nawet korzyść może się okazać pozorna.
— Jan Grzenia, Uniwersytet Śląski"
Znalezienie metody również niczego nie gwarantuje
"Lepiej z mądrym zgubić, niż z głupim znaleźć
Tego przysłowia użyjemy, gdy chcemy powiedzieć, że zawsze najlepiej wiązać się z ludźmi mądrymi, a w towarzystwie głupich nawet korzyść może się okazać pozorna.
— Jan Grzenia, Uniwersytet Śląski"
Znalezienie metody również niczego nie gwarantuje

Ujek na oporze (102.63), trend ciągle spadkowy, idziemy teraz w górę czy w dół?
czemu? ostatnim razem było w cenie -10 bilNowy123 pisze:nielegalny pisze:Po pierwsze o 1.4 pisałem w zeszłym roku (nawet wyżej).Nowy123 pisze:
znowu wszyscy widza przed FEDEM 1 40![]()
Po drugie taper jest w cenach (moim zadaniem).
Po trzecie nowe forward g...wno może bardziej osłabić $ niż umocnić (j.w.)
Po czwarte nawet jak FED teraz zrobi teraz taper do 0 to zejdziemy do 1.35 (nie zrobi)
Po piąte (ostatnie na dziś) - trzeba brać pod uwagę całe fundamenty, a nie tylko cegiełki - cash flow, AQR, balance sheet ECB vs FED, sentyment, niedoważanie EURO przez Azję w kryzysie i najważniejsze -ECB nie ma mandatu na dodruk w takiej formie jak inne CB-sy (zwrot LTRO i sterylizacja SMP jest EURO pozytywna)
Cały czas czekam, czytając " fundamenty są przeciw EURO", aż jakiś "fundamentalista" mnie oświeci dlaczego??? Jedyne co widzę, to - nie kupię S klasy bo ma brzydkie felgi...
pamietaj drogi EDEK SZKODZI UE to raz zaden toper nie jest wcenie a szczegolnie ten nadchodzacy

Gold continue to be supported by growing tensions between Ukraine and Russia ahead of the March 16 referendum in Crimea. In addition the metal has received an additional technical boost after closing above the October high at 1362 yesterday. The rising price channel from January should now offer some resistance at 1381. The daily pivot is at 1361 while some additional support can be found at 1355
Ostatnio zmieniony 13 mar 2014, 12:45 przez <°)))))><, łącznie zmieniany 1 raz.
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

nielegalny pisze:Kiedy FED wycofał się z zacieśniania? Jak drogie EURO szkodzi - tańsza energia (wyceniana w dolarach)? Eksport UE rośnie przez wewnętrzną dewaluacje w niektórych krajach (Hiszpania,Grecja, Portugalia). Niemcy wytrzymają nawet 1.5Nowy123 pisze:
ze co drogie EURO NIE SZKODZI

i dalej sobie naganiaj na L na edka
- krzychu3_1989
- Pasjonat
czyli teraz czekamy na 13 30
a potem na 18 i dragi?
a potem na 18 i dragi?
Nowy123 pisze:nielegalny pisze:Kiedy FED wycofał się z zacieśniania? Jak drogie EURO szkodzi - tańsza energia (wyceniana w dolarach)? Eksport UE rośnie przez wewnętrzną dewaluacje w niektórych krajach (Hiszpania,Grecja, Portugalia). Niemcy wytrzymają nawet 1.5Nowy123 pisze:
badz oc co bądź kolega ma racje S na edku zasłoniły nam oczy teraz za to drogo oj drogo płacimy![]()
ze co drogie EURO NIE SZKODZI![]()
nie mam wiecej pytan
wiec kończę ta konwersacje
i dalej sobie naganiaj na L na edka
chciwość jest dobra
ja tu czegoś nie rozumiem... skoro edek napędza ujka, a na ujku mamy jeszcze nie do końca zrealizowany RGR na H4, to gdzie tu mowa o spadkach na edwardzie? dopóki ujek nie klepnie okolic 101.20 dopóty edek nie przestanie rosnąć, a to oznacza 1.40 i więcej