DayTrading: Czwartek 13.03.2014
- harymilloki
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 13.03.2014
Na edku widzę koniec 5 w 3 Teraz może być większy zjazd ponieważ 4 by się przydała ... 5 będzie miała koniec okolice 1,40330 

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- atlanticos
- Maniak
hary... pokaz interwal, rozrysowane fale bo takie info nic nie daje... nie wiem czy to 5 w 3 jest z m1 czy moze w1, z jakiego poziomu mierzone itp...harymilloki pisze:Na edku widzę koniec 5 w 3 Teraz może być większy zjazd ponieważ 4 by się przydała ... 5 będzie miała koniec okolice 1,40330

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
a Ty zabka podpinaj explorera, bo takie gadanie ze wpadaja pipsy do koszyczka mimo ze analiza była zła jest załosneatlanticos pisze:hary... pokaz interwal, rozrysowane fale bo takie info nic nie daje... nie wiem czy to 5 w 3 jest z m1 czy moze w1, z jakiego poziomu mierzone itp...harymilloki pisze:Na edku widzę koniec 5 w 3 Teraz może być większy zjazd ponieważ 4 by się przydała ... 5 będzie miała koniec okolice 1,40330

- harymilloki
- Maniak
Pomyłka !!!!!!! Jest tworzona fala 3 . Obecnie jesteśmy 3 w 3. Koniec fali 5 w całej formacji bez zmian okolice 1,40300
sorki za zamieszanie
sorki za zamieszanie
"cierpliwość popłaca..."
harymilloki pisze:Na edku widzę koniec 5 w 3 Teraz może być większy zjazd ponieważ 4 by się przydała ... 5 będzie miała koniec okolice 1,40330
USD JPY juz watakuje w gore

nie dlugo dane z USA
a eski na EDKu zberane i ide o zaklad ze do dotkna 1,4

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- harymilloki
- Maniak
"cierpliwość popłaca..."
- nielegalny
- Stały bywalec
Po pierwsze o 1.4 pisałem w zeszłym roku (nawet wyżej).Nowy123 pisze:
znowu wszyscy widza przed FEDEM 1 40![]()
Po drugie taper jest w cenach (moim zadaniem).
Po trzecie nowe forward g...wno może bardziej osłabić $ niż umocnić (j.w.)
Po czwarte nawet jak FED teraz zrobi teraz taper do 0 to zejdziemy do 1.35 (nie zrobi)
Po piąte (ostatnie na dziś) - trzeba brać pod uwagę całe fundamenty, a nie tylko cegiełki - cash flow, AQR, balance sheet ECB vs FED, sentyment, niedoważanie EURO przez Azję w kryzysie i najważniejsze -ECB nie ma mandatu na dodruk w takiej formie jak inne CB-sy (zwrot LTRO i sterylizacja SMP jest EURO pozytywna)
Cały czas czekam, czytając " fundamenty są przeciw EURO", aż jakiś "fundamentalista" mnie oświeci dlaczego??? Jedyne co widzę, to - nie kupię S klasy bo ma brzydkie felgi...
nielegalny pisze:Po pierwsze o 1.4 pisałem w zeszłym roku (nawet wyżej).Nowy123 pisze:
znowu wszyscy widza przed FEDEM 1 40![]()
Po drugie taper jest w cenach (moim zadaniem).
Po trzecie nowe forward g...wno może bardziej osłabić $ niż umocnić (j.w.)
Po czwarte nawet jak FED teraz zrobi teraz taper do 0 to zejdziemy do 1.35 (nie zrobi)
Po piąte (ostatnie na dziś) - trzeba brać pod uwagę całe fundamenty, a nie tylko cegiełki - cash flow, AQR, balance sheet ECB vs FED, sentyment, niedoważanie EURO przez Azję w kryzysie i najważniejsze -ECB nie ma mandatu na dodruk w takiej formie jak inne CB-sy (zwrot LTRO i sterylizacja SMP jest EURO pozytywna)
Cały czas czekam, czytając " fundamenty są przeciw EURO", aż jakiś "fundamentalista" mnie oświeci dlaczego??? Jedyne co widzę, to - nie kupię S klasy bo ma brzydkie felgi...
pamietaj drogi EDEK SZKODZI UE to raz zaden toper nie jest wcenie a szczegolnie ten nadchodzacy

sie zdziwisz jeszcze
co sie stanie z USD
sie zdziwisz jeszcze