po mojemu to 1367-8Bemowo1 pisze:kierunek 1372?fajnynick21 pisze:Jakieś pomysły na złoto?

po mojemu to 1367-8Bemowo1 pisze:kierunek 1372?fajnynick21 pisze:Jakieś pomysły na złoto?
poza tym kilka argmentów za up na g/u:Bemowo1 pisze:Zgadza się i w tym tygodniu ponownie to zadziałało
zrobiliśmy za duży ruch spadkowy na edku - dzisiaj już 30 pips - a nie ma górnego knota na Dpkubiu pisze:nawet Londek jest przeciwko dolarowi dlaczego kto umie to wytlumaczyc edek odbija sie jak pilka od 13850
zainstaluj ponownie chroma bo w normalnych ustawieniach to działa przynajmniej umieCiapul pisze:pytanie techniczne - co zrobic zeby wyszukiwarka przenosila do postu który jest linkowany ? moj chrome pomija to co jest po # i przenosi tylko do wątku, ale juz nie do postu ... więc jak harry wkleil daytrading-piatek-07-03-2014-t24749-320.html#p662000 to do postu nr 662000 juz mnie nie przerzuci tylko do wczesniej podanego (kursywą) wątku. Poradzi ktoś coś ?
no cóz... w zależności od wykresu na jaki się patrzyBemowo1 pisze:Argumentem przemawiającym za spadkami jest trwałe wyjście z trójkąta (prowzrostowy układ) - potrójny szczyt
to nic nie dakrzychu3_1989 pisze:zainstaluj ponownie chroma bo w normalnych ustawieniach to działa przynajmniej umie
hary nie harryCiapul pisze:pytanie techniczne - co zrobic zeby wyszukiwarka przenosila do postu który jest linkowany ? moj chrome pomija to co jest po # i przenosi tylko do wątku, ale juz nie do postu ... więc jak harry wkleil daytrading-piatek-07-03-2014-t24749-320.html#p662000 to do postu nr 662000 juz mnie nie przerzuci tylko do wczesniej podanego (kursywą) wątku. Poradzi ktoś coś ?