noCiapul pisze:
BTW e/u chyba odwiedził Twoje TP

noCiapul pisze:
BTW e/u chyba odwiedził Twoje TP
wtedy byłoby hałyharymilloki pisze:Nie bądźmy bardziej amerykańscy niż amerykanie
Moim zdaniem trzeba otwierać S - może jeszcze kabel promocję zrobi przy DPV (tym razem nie miałem czasu wsiąść do oandiańskiego pociągu) - a z niego już sporo pasażerów wysiadłoCiapul pisze:no cóz... w zależności od wykresu na jaki się patrzyBemowo1 pisze:Argumentem przemawiającym za spadkami jest trwałe wyjście z trójkąta (prowzrostowy układ) - potrójny szczytale co bedziemy marnowac czas na gdybania jeszcze 1,5 i juz cos powinnismy wiedziec
Ale ludzie z problemami wymowy RR mają łatwiejCiapul pisze:wtedy byłoby hałyharymilloki pisze:Nie bądźmy bardziej amerykańscy niż amerykanie
trzeb skopiować link po kliknięciu w kwadracik (post) przy autorzeCiapul pisze:pytanie techniczne - co zrobic zeby wyszukiwarka przenosila do postu który jest linkowany ? moj chrome pomija to co jest po # i przenosi tylko do wątku, ale juz nie do postu ... więc jak harry wkleil daytrading-piatek-07-03-2014-t24749-320.html#p662000 to do postu nr 662000 juz mnie nie przerzuci tylko do wczesniej podanego (kursywą) wątku. Poradzi ktoś coś ?
ja się jeszcze wstrzymam, tak jak wczesniej pisalem 1,66 jest dla mnie istotneBemowo1 pisze:Moim zdaniem trzeba otwierać S
to jasne, ale chrome odrzuca mi numer postu który jest po #zeuss pisze:trzeb skopiować link po kliknięciu w kwadracik (post) przy autorze