ten okularnik mario nie widzi że wysoki edek obniża mu inlacje na miejscu jego żony bym mu powiedziala co trzeba i kopnela tam gdzie trzeba - zreszta mam włąsna LALKE-ala Mario woodu i kilka szpilekBemowo1 pisze:Oandianie !!!!
63 % S na kablu - tylko!!!
79 % S na edku - Aż!!
co myśli oandianin widząc coś takiego?
Lepiej otworzyć S na edku niż na kablu - ja tak nie zrobię
DayTrading: Wtorek 11.03.2014
Re: DayTrading: Wtorek 11.03.2014
chciwość jest dobra
juz udalo mi sie ustalic ze to połaczone siły pluginu avasta i adblockera taki efekt uboczny dają, że skracają tego typu adresy ...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
gdzie te argumenty ja się pytam ????Ciapul pisze:poza tym kilka argmentów za up na g/u:Bemowo1 pisze:Zgadza się i w tym tygodniu ponownie to zadziałało
D1 : https://www.tradingview.com/x/zx2R19HY/
H1 wygląda dwuznacznie, z jednej strony możemy mówić o próbie utworzenia podwójnego dna, ale z drugiej mamy prostokąt choć tworzy sie on nad wsparciem które póki co raz puściło i to na krótko...
https://www.tradingview.com/x/u4KAihqi/
do tego e/g D1 pokonało LT, ale dalej znajduje się w prostokącie a póki nie potwierdzi wybicia to dalej mamy trend spadkowy
https://www.tradingview.com/x/zwCdyEgR/
no i jeszcze index dolara gdzie realizowany jest zasięg wynikający z podwójnego szczytu a kurs porusza sie w klinie zniżkującym
https://www.tradingview.com/x/VVsGkd9O/
nic tam nie ma oprócz naciąganych linii i równie naciąganych formacji
zaklinanie Draghiego nie cofnie Twojej stratypkubiu pisze: zreszta mam włąsna LALKE-ala Mario woodu i kilka szpilek
-- Dodano: wt 11-03-2014, 10:10 --
aaa bo widzisz to sie nie dzieje w Twoim Foreksiezeuss pisze:gdzie te argumenty ja się pytam ????
nic tam nie ma oprócz naciąganych linii i równie naciąganych formacji
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
kacze pióro, zawsze o tym zapominamCiapul pisze:zaklinanie Draghiego nie cofnie Twojej stratypkubiu pisze: zreszta mam włąsna LALKE-ala Mario woodu i kilka szpilek
-- Dodano: wt 11-03-2014, 10:10 --
aaa bo widzisz to sie nie dzieje w Twoim Foreksiezeuss pisze:gdzie te argumenty ja się pytam ????
nic tam nie ma oprócz naciąganych linii i równie naciąganych formacjiza cieńki do niego jestem - to taki mój mały podwórkowy foreksik
raposo pisze:EURJPY
Szykuje nam się atak na 143.80 w dniu dzisiejszym?Wsparcie zadziałało wyjątkowo precyzyjnie. Czekamy na wybicie z trójkąta...
E J powinni zrobic takie zejscie jak na GBP JPY
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

dużo od danych dla kabla dzisiaj zależy, bo przełożenie napewno będzie na gbpjpy i gbpcad
pisodajka ciśnie po układzie od S1 do Pivota...
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
u mnie na fx wygląda to tak:
na dziennym brak podstaw do zatrzymania na 1,66146, jeżeli się nie zatrzyma następny poziom to 1,65277

na dziennym brak podstaw do zatrzymania na 1,66146, jeżeli się nie zatrzyma następny poziom to 1,65277
no zobaczymy jak pipsodajki gbpowskie dzisiaj pojdaniemiaszek pisze:dużo od danych dla kabla dzisiaj zależy, bo przełożenie napewno będzie na gbpjpy i gbpcad![]()
pisodajka ciśnie po układzie od S1 do Pivota...
Jutro też jest dzień.