Trochę mało danych -nowy czy wz wtórnego?Janus pisze:Jaki samochód byście polecali dla 50-latka taki odpowiedni na długie przejazdy?
BO jeśli używany to wszelcy azjaci premium 3-5 letni. CHociażby Honda Legend czy Hyundai GRandeur, oba auta robione głownie pod komfort podróżowania, duże wygodne i z niezłymi silnikami a możesz je dostać za jakieś 30-55 tyś,co jeśli są po pierwszy właścicielu naprawdę się opłaca ,no chyba że chcesz takim jeżdzić więcej niż 5 lat, wtedy różne rzeczy wychodzą;)
Co do dróg w pl to moim zdaniem jest gdzie przyciąć, stosunkowo nowy odcinek autostrady Łódź-Włocławek, a już najlepiej z Łodzi w kierunku KAtowic, często jeżdzę to trasą i przeważnie pokonuję ją (ok 180km) w półtorej godziny bez problemu;)
a sam fragment Sosnowiec Katowice to bajka, 4 pasy prawie zero policji ruch taki że w zasadzie szybko się orientujesz gdby s...jechała no i można na tym fragmencie spokojnie +200....

co do aut nei wiem czemu nikt nei idzie w klasykę;) ja już od jakiegoś czasu się noszę z zamiarem, może na wakacje sobie wreszcie kupię xD choć jak znam życie to pewnie na te w 2015

w każdym razie dla mnie to są AUTA:D chociaż przyznaję że infinity q50 jest absolutnie świetne.