bryczki

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Re: bryczki

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

Filmik fajny, szkoda tylko że modelka w nim występująca ma takie bardzo krzywe nogi. Ale poza tym super.;)
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
bbq
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bbq »

Witam.

Mam pytanie czy ktoś może jest w posiadaniu tego małego diabła?
Chodzi o Lupo GTI.
Zgadza się, jest forum VW, ale gdyby ktoś użytkował to autko i mógłby się podzielić wrażeniami (głównie chodzi o awaryjność) to będę wdzięczny.
Ewentualnie co sprawdzić w danym egzemplarzu przed kupnem. Wiadomo tego typu wersje (GTI, S16,OPC, Abarth) lubią mieć swoje kaprysy.
Z góry dzięki.
Pzdr.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” A. Einstein

Awatar użytkownika
Tadzio
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Tadzio »

bbq pisze:Witam.

Mam pytanie czy ktoś może jest w posiadaniu tego małego diabła?
Chodzi o Lupo GTI.
Zgadza się, jest forum VW, ale gdyby ktoś użytkował to autko i mógłby się podzielić wrażeniami (głównie chodzi o awaryjność) to będę wdzięczny.
Ewentualnie co sprawdzić w danym egzemplarzu przed kupnem. Wiadomo tego typu wersje (GTI, S16,OPC, Abarth) lubią mieć swoje kaprysy.
Z góry dzięki.
Pzdr.

Budowa tego samochodu jest prosta jak drut. Generalnie nie ma w nim podzespołów podatnych na większe awarie. Jeśli auto było przez poprzedniego użytkownika serwisowane na bieżąca, nie powinno być kłopotów. Ale zastanów się czy lupo da Ci jakikolwiek fun z jazdy...
Ważne do czego ma Ci służyć taka zabawka. Jak myślisz aby wyskoczyć na tor pobawić się ... to np: Renault Megane R26.R?? Oczywiście bazujemy na autach za rozsądne pieniądze.

pozd

Awatar użytkownika
bbq
Pasjonat
Pasjonat

Tadzio pisze: Generalnie nie ma w nim podzespołów podatnych na większe awarie.
Miałeś ten samochód?

Czy piszesz ot tak.

Pzdr.
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” A. Einstein

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Janek Trader »

Ostatnio będąc w stolicy jadąc wisłostradą wyprzedził nas ( dużo aut ruszyło na zielonym) sportowy nissan 350,
po ok. 1km mijam tego nissana jak stoi na poboczu i opla chyba insyginię z niebieskim kogutem.
Tak sobie pomyślałem że w PL nie ma warunków do jazdy sportowym autem.
Fotorejestratory jeżdżą nawet po autostradach.
Pod Lublinem otworzyli kawałek S17 (dozwolone 120km/h) i widziałem radiowóz-busa, stał przy barierce rozdzielającej obie jezdnie i łapał jadących z przeciwka właśnie ze względu na to że przednia szyba była powyżej tej barierki.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia

Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg

Awatar użytkownika
bbq
Pasjonat
Pasjonat

Janek Trader pisze: Tak sobie pomyślałem że w PL nie ma warunków do jazdy sportowym autem.
Czy ja wiem drogi Janku.

W kraju (NL) w którym mieszkam, przekroczenie dozwolonej prędkości o 50 km/h grozi konfiskatą prawa jazdy, o reszcie nieprzyjemności zadecyduje prokurator.

Niedawno pierwszy raz odczułem jak traktują tutaj przekraczanie prędkości.
58km/h na dozwolone 50km/h kosztowało mnie około 240pln (58e).

Na początku wiadomo ciśnienie podskoczyło, ale po chwili oglądając "Piratów" TVN Turbo zatrzymana babka dostaje 500pln i 10pkt. karnych za 120km/h na dozwolone 50km/h pomyślałem sobie...... :mrgreen:

Żeby było ciekawiej, mandatu tutaj nie opłaca się chować pod poduszkę, ewentualnie w skarpetę.
Z tygodnia na tydzień kwota do uregulowania rośnie w zastraszającym tempie.

W sumie nie mam się czemu dziwić. Żyję w kraju wynalazcy fotoradarów. To za sprawą Greka pochodzącego z Jawy ( holenderska kolonia w latach przedwojennych).
Jego firma Gatso BV to po dziś dzień światowy lider w produkcji fotoradarów.

Pzdr.

ps. Co do tego kto płaci nie ma żadnych wątpliwości -> właściciel samochodu.

Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Tymek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tymek »

No to ładnie cię złapali ;)
Ja staram się nie przekraczać o więcej niż 5km ;) Od początku czułem respekt przed
systemem w NL ;) Kamery są wszędzie i wielki brat patrzy na wszystko ;)
Każdy chce mieć pieniądze, ale pieniądze nie zawsze chcą każdego ;)

ODPOWIEDZ