OPEN/CLOSED z zyskiem bądź minimalną stratą.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Re: OPEN/CLOSED z zyskiem bądź minimalną stratą.

Nieprzeczytany post autor: NieBedeSpamowal »

1. Chciałem wypłacic pieniądze do innego banku niż ten który miałem w proof of adress - źle
2. Chciałem wypłacic pieniądze do tego samego banku tyle, ze na konto w euro - źle bo w proof of addres, na wyciągu z banku potwieradzającym moje zamieszaknie był inny rachunek a wysłałem im wyciąg z tego konta euro i tez im nie pasuje.
3. Złozyłem zlecenie wypłaty na ten sam rachunek który podałem przy otwieraniu konta w gkfx (wyciąg z banku) - pobrali mi pieniądze z mt4 i panelu MyGkfx(nie mam ich) i nie wysłali mi ich bo znowu nie mają dokumentów. Wysłałem im znowu dokumenty, pewnie nie odpiszą albo napiszą, ze chcą inne dokumenty.

Pobrali mi pieniądze z konta i ich nie wysłali a tych pieniędzy juz nigdzie nie ma. W mt czy dailystament jest withdraw 229.11 euro. Odpisali, ze mam im wysłać dokumenty potwierdzające no to im wysłałem i nic z tego nie wyszło.

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Wysłałem im znowu dokumenty i:

"Hello
Thank you very much for sending another document through.
Your withdrawal will be processed tomorrow.

Kind regards"

pewnie tomorrow zapomną wysłać
Ostatnio zmieniony 06 mar 2014, 18:01 przez NieBedeSpamowal, łącznie zmieniany 1 raz.

luxtorpeda

Nieprzeczytany post autor: luxtorpeda »

Uważasz zatem, że firma pod nadzorem FCA, psując sobie dochodowy interes zabrała Ci 250 Euro?

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

luxtorpeda pisze:Uważasz zatem, że firma pod nadzorem FCA, psując sobie dochodowy interes zabrała Ci 250 Euro?
"Your withdrawal will be processed tomorrow." zobaczymy... Na pewno utrudniają, ich procedury są conajmniej niedorzeczne. Dostałem emiala, ze wypłata zostanie zrobiona jutro... Będę czekał.

luxtorpeda

Nieprzeczytany post autor: luxtorpeda »

Takie jest prawo - muszą mieć pewność, że pieniądze wypłacasz na swoje konto.

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Juz jest wszytsko w porządku - napisali, ze wyslą jutro. Ok, zobaczymy. Gorzej jak dostane znowu emial w stylu:
Dear Mr
Przepraszamy ale dokemnty które wysłałeś nie są wystarczająco widoczne, proszę o wysłanie dokumentów pogrubioną czcionką arial 27 a z konta Ci zabierzemy kase bo po co ma tam leżeć. Będzie niewidoczna u nas i jak wyslesz nam dokumenty czcionką 27 arial to wtedy Ci wyslemy.

Dobra, easy, nigdy tyle nie czekałem na kase ;p dobra, poczekam jeszcze, oby wysłali tym razem.

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lolek »

Jak piszą że wyślą to może już uznali że należy wysłać i musisz odczekać jeszcze parę dni aż dojdzie przelew.
A jak nie dojdzie to im powiesz że mieli wysłać a nie wysłali.
Myślę że przeszedłeś na następny poziom od poziomu weryfikacji na poziom wysyłania :)
To jaki numer konta podajesz brokerowi jest bardzo ważne i może regulują to jakieś przepisy i niejasności powodują komplikacje i opóźnienia.
Poczekaj parę dni na przelew a jak nie dojdzie to będziemy myśleć dalej.

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Fajnie, mam pieniądze ale na koncie w metatrader, wysyałełm znowu, wysłalem im dokumenty. o 00 dostałem emial z daily stament z balance Withdrawal - Cancelled Takze widzicie jaki hardcore. Wysyałem im na email dokumenty, teraz znowu zrobiłem wypłate i czekam.

Wysłałem im dokumenty i zrobiłem wypłate z panelu wypłaty na ich stronie. Teraz musi byc wszytsko dobrze.

MASAKRRRRRRRRRRRRRA

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Odpowiedzą po 16 pewnie na mojego emiala i wypłate. Napisza pewnie, ze chcą dokumentów :D Będę tak wysyłał az w końcu mi wyslą.
Pani która dzwoniła do mnie z 5 razy mówiła, ze bez problemu się wypłaca pieniązki i namawiała mnie na wpłate.
"niech Pan właci do nas pieniązki, a jak chce pan wypłacic to niech Pan wypłaci tylko 100 euro, po co wypłacac wszystko"

Awatar użytkownika
lucek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lucek »

To kasa będzie dopiero w następnym tygodniu.
No pain, no gain

Zablokowany