OPEN/CLOSED z zyskiem bądź minimalną stratą.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Re: OPEN/CLOSED z zyskiem bądź minimalną stratą.

Nieprzeczytany post autor: NieBedeSpamowal »

Złożyłem zlecenie wypłaty o 08:50, dnia 24-02-2014 :P
Formularz wypłaty jest totalnie dziwny... inny niz np w AM ;p podałem IBAN przed nr konta, imię naziwsko adres BIC banku i czekam. Tylko jedną wypłate dziennie mozna robić ;p dostałem drogą lotniczą list z ich kodem którym moge wypłacic hajs i działał :D
Zobaczymy czy mi wypłacą ;p wypłaciłem wszytsko. Jak znam życie to dzisiaj do mnie zadzwonią z pytaniem czemu chce wybrać od nich pieniądze, przeciez moge zarobić wiecej :D - NOoo bo brakuje mi zeby otworzyc nowe konto u Was, jak tylko dostane pienidze to założe nowe konta i dokonam wpłaty :D sprawdzam Waszą wiarygoidność ;p

minimalna suma która mozna od nich wypłacici to 50 euro/usd/gbp

Obrazek

płatności międzynarodowe: £ 15

"Note: For all International bank transfers GKFX will require proof of identity and proof of source of funds before making a bank transfer. The corresponding bank account must be in the same name as the account you hold with GKFX. Please be aware that your bank may charge you a receiving fee for any international payment, GKFX are not liable for this fee and this will be incurred by you."

Czyli na pewno będą problemy :D
Mam konto w euro w innym banku niż ten który podałem jako dowód mojego zamieszkania.
Znowu skan dowodu mam im wysłać przy wypłacie? no ja pierdole

Awatar użytkownika
Wel3s
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Wel3s »

Zakładając nowe konto, nie będziesz miał punktów z tradimo za grę, a jeżeli to rozwinie się tak jak pokerstrategy, to szkoda je tracić :P

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Wycofali mi wypłate bo chciałem wypłacic hajs do banku innego niz ten który potwierdził moje zamieszkanie :P Musze isc i założyc konto. Raczej bez problemów mozna wypłacic - ZOBACZYMY.

"For all International bank transfers GKFX will require proof of identity and proof of source of funds before making a bank transfer. " to mnie martwi ;p
proof of source of funds - ze niby skąd mam to wziąć ;p

"W GKFX środki są objęte gwarancją FSA do 50 000 GBP."

mam 1,5 - 1,8 pipsa.
Ponad 100! par walut. 11 kontraktów na indeksy giełdowe.
Około 400CFD na akcje z giełd: USA, Niemiec, Wielkiej Brytanii, Francji, Włoch, Holandii, Szwajcarii a nawet Turcji.

Broker wg mnie w porządku.
Mam u nich normalne real konto mikro, w euro owiele lepiej sie gra niz w pl ;p

za pare dni jak ogarne swój bank to wypłace na kino z dziewczyną ;p

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Konkretnie, wysłałem im na emial proof of bank, taki sam jak przy zakładaniu konta. Wysłałem im bo co? Bo chcą miec dowód, ze to moje nowe konto w tym samym banku. Wysłałem, złozyłem zlecenie wypłaty i tak:

- zlecenie wypłaty zostało cofnięte
- odpowiedzi na proof of bank nie ma

Telefonicznie rozmawiam z jakąś konsultantką, ona tez do końca nie ogarnia jak się wypłaca hajsu ale

"W GKFX środki są objęte gwarancją FSA do 50 000 GBP."
tylko jak je wypłacic :D

Normalnie się wkurwiłem.

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Przegięcie, mam 0 na koncie teraz a dostałem emiala, ze coś im się nie zgadza i hajsu nie dostane dopóki nie wysle im lepszego papieru z banku z moim imieniem i nazwiskiem.

Obrazek

Na pierwsze zlecenie czekałem 12h od wykonania i dostałem odpowiedź, ze to inny bank wiec nic z tego.
Drugie zlecenie zrobiłem na konto w euro w tym samym banku i wysłałem im na email proof of bank i nie pasuje.
Trzecie zlecenie przed chwilą, na swoje konto w pln'ach w banku i poszło w ciągu 4 minut i saldo puste w mygkfx i w metatraderze ;D

Zobaczymy czy dojdzie ten hajs... Ja nie znam dobrze angielskiego ale tak czy siak mozna sobie poryć głowę.

Musze się leczyć na nerwice i jeszcze coś:D

Mi to się wydaje niemozliwe, zeby tak szybko ten hajs w ciągu 4 minut uciekł z konta. Moze czytają to forum i odebrali mi pieniądze za to, ze słabo ogarniam i nie umiem :D

Veni

Nieprzeczytany post autor: Veni »

Zaspałem...

GRATULACJE OSIĄGNIĘCIA CELU!! :564:

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Obrazek w EURO :D
Czekam na pieniązki od 16.02.2014 do ?:P czekam

Awatar użytkownika
Wel3s
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Wel3s »

Napisz do tradimo lub na forum tradimo, np. w polskim temacie, za czasów pokerstrategy, jak były jakieś jaja z roomami pisało się do PS i oni załatwiali to za Ciebie.

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

NieBedeSpamowal pisze:Obrazek w EURO :D
Czekam na pieniązki od 16.02.2014 do ?:P czekam
od godziny 16.05 ;D dnia 27.02.2014 xd max 5 dni roboczych (w zaleznosci od kraju - do Polski powinno przyjsc szybciej :D)
Mam nadzieję, ze to będą moje pierwsze pieniądze z niczego ;p sam wkład twórczy :D jestem artystą, rzeźbie w świecach

ps. ciekawe czy im się to wgle opłaca ;p 100 euro to tam jeszcze, gorzej jak ktoś zrobił od nich 100, 200 albo 300% :D
Admiral Markets kiedys utrudniał tym co zarabiali a teraz juz zarabia tyle na tych co wtapiają, ze podobno daje wygrywać :D
ps2. dobrze, ze nie gram teraz bo nerwica mnie zjada :D musze odpocząć

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Sprawdziłem konto, jeszcze nie mam kasy od brokera :D
Przypominam o piosence która musicie słuchać wchodząc w moj dziennik
http://www.youtube.com/watch?v=Ev4pwFMaZQc
i myślicie o mnie

Zablokowany