ja tam sie na formacyjach nie znum ale tu bym nie sprzedołBOCZEK pisze:a nie moim skromnym zdaniem, ponieważ zacytuję cytat ze pewnej książki której to tutułu oraz autora nie pamiętam "Formcji w AT możemy byc pewni dopiero po jej wystąpieniu"
DayTrading: Czwartek 27.02.2014
Re: DayTrading: Czwartek 27.02.2014
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
RGR z rozbudowanum prawym ramieniem czyli 1,26Bemowo1 pisze:edek
w tolerancji ema 200 i 44,7.....?????
chciwość jest dobra
ja tam na oko widze podówjne dno, zanegowany kanał spadkowy, i tworzący sie nowy wzrostowy - na indexie$
w załączniku edek, widać konsole, widać jakś LT pokonaną już, teraz o ile wybijemy sie poprawnie z konsoli, a wybicie musi mieć zakreć większy lub co najmniej równy całej rozciągłości trendu bocznego, to mamy spadki...
w załączniku edek, widać konsole, widać jakś LT pokonaną już, teraz o ile wybijemy sie poprawnie z konsoli, a wybicie musi mieć zakreć większy lub co najmniej równy całej rozciągłości trendu bocznego, to mamy spadki...
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- spekulant_fx
- Stały bywalec

jedno ustrojstwo pokazuje mi coś takiego
Ostatnio zmieniony 27 lut 2014, 12:28 przez spekulant_fx, łącznie zmieniany 1 raz.
pokaż gopkubiu pisze:RGR z rozbudowanum prawym ramieniem czyli 1,26
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
rgr sam się dopatrzeć nie mogę, ale proponuję zerknąć na W1, tam nie ma wizji na up
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
a cóz to za ustrojestwo i czy ono nie repaintuje?spekulant_fx pisze:jedno ustrojstwo pokazuje mi coś takiego
Raczej nie repaintuje ale cały czas może ulec zmianie. Takie narzędzia badają min/max z ostatnich X świec więc zanim formacja harmoniczna zostanie potwierdzona to może okazać, że trochę się spóźniliśmy, a na dobrą sprawę jeszcze może zostać zanegowana. ZUP i wszystkie inne wynalazki tak już do siebie mają...A.S.A.T. pisze:a cóz to za ustrojestwo i czy ono nie repaintuje?spekulant_fx pisze:jedno ustrojstwo pokazuje mi coś takiego
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
kurcze przypomnialam sobie cos a kiedy sa stress testy? dla goldmanów?
chciwość jest dobra