BOCZEK pisze:a nie moim skromnym zdaniem, ponieważ zacytuję cytat ze pewnej książki której to tutułu oraz autora nie pamiętam "Formcji w AT możemy byc pewni dopiero po jej wystąpieniu"
ja tam sie na formacyjach nie znum ale tu bym nie sprzedoł
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ja tam na oko widze podówjne dno, zanegowany kanał spadkowy, i tworzący sie nowy wzrostowy - na indexie$
w załączniku edek, widać konsole, widać jakś LT pokonaną już, teraz o ile wybijemy sie poprawnie z konsoli, a wybicie musi mieć zakreć większy lub co najmniej równy całej rozciągłości trendu bocznego, to mamy spadki...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
rgr sam się dopatrzeć nie mogę, ale proponuję zerknąć na W1, tam nie ma wizji na up
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
spekulant_fx pisze:jedno ustrojstwo pokazuje mi coś takiego
a cóz to za ustrojestwo i czy ono nie repaintuje?
Raczej nie repaintuje ale cały czas może ulec zmianie. Takie narzędzia badają min/max z ostatnich X świec więc zanim formacja harmoniczna zostanie potwierdzona to może okazać, że trochę się spóźniliśmy, a na dobrą sprawę jeszcze może zostać zanegowana. ZUP i wszystkie inne wynalazki tak już do siebie mają...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0 - RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)