DayTrading: Czwartek 27.02.2014
Re: DayTrading: Czwartek 27.02.2014
kabel może nawet zaliczyć okolice 1,635 jako dolną bandę kanału wzrostowego.
- spekulant_fx
- Stały bywalec
A.S.A.T. pisze:a cóz to za ustrojestwo i czy ono nie repaintuje?spekulant_fx pisze:jedno ustrojstwo pokazuje mi coś takiego
które pokazuje różne formacje AT,zapewne repaintuje ale tak jak nasze malowanie kresek na wykresie...zmienia się cena zmienia się nasze podejście i nastawienie...
BOCZEK pisze:rgr sam się dopatrzeć nie mogę, ale proponuję zerknąć na W1, tam nie ma wizji na up
W1? nono
ale mna sie nie kierujta, jo sie nie znum i gram na demo

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
mi tam wisi czy się znasz czy nie, ja tam gram pod swoje, inny gra pod swoje, ty grasz pod swoje, wtedy sie traci za swoje a nie za kogoś. Rynek zweryfikuje, nie ma co komuś na siłe wciskać swoją koncepcję, a jak trader trzeba patrzeć na całe spektrum, od m1 do mnA.S.A.T. pisze:ale mna sie nie kierujta, jo sie nie znum ...
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
nie możeadk77 pisze:kabel może nawet zaliczyć okolice 1,635 jako dolną bandę kanału wzrostowego.
https://www.tradingview.com/x/jz8cWEOs/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
dobrze prawisz, kazdy niech gra pod swoje, bo inaczej jakze sie nauczy ??BOCZEK pisze:mi tam wisi czy się znasz czy nie, ja tam gram pod swoje, inny gra pod swoje, ty grasz pod swoje, wtedy sie traci za swoje a nie za kogoś. Rynek zweryfikuje, nie ma co komuś na siłe wciskać swoją koncepcję, a jak trader trzeba patrzeć na całe spektrum, od m1 do mnA.S.A.T. pisze:ale mna sie nie kierujta, jo sie nie znum ...

a to ci czort, wycieli moje dwie eski
zaczynam myśleć o L 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
dobrze powiedziane że autora i tytułu tej teorii nie znasz, bo w książkach do AT nie ma mowy o czymś takim, co najwyżej w poradnikach foreksowych typu,,forex dla bystrzaków"BOCZEK pisze:a nie moim skromnym zdaniem, ponieważ zacytuję cytat ze pewnej książki której to tutułu oraz autora nie pamiętam "Formcji w AT możemy byc pewni dopiero po jej wystąpieniu"

nie na momentum, na pullbacku działajBOCZEK pisze: zaczynam myśleć o L

spokojnie, niech sie trochę wyklaruje...
Tak myślę!
Tak myślę!