Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Adrianoforex
Maniak
Maniak

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Luxtorpeda dobrze wiesz, że nie ilość postów jest tutaj istotna, tylko fakt, że jesteś tchórzem chowając sie w ostrzejszej dyskusji za nowym nickiem. I nie łudź się, że ktoś ci uwierzy, że jesteś świeżak, przypadkowo przechodziłeś obok tego forum i akurat wpadłeś na mój wątek, aby ze mną podyskutować. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zwykły tchórz i tyle. A skoro tutaj tak się zachowujesz, prezentując takie wartości to co musi być w życiu prywatnym. brrr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak się składa, że większość postów masz w moim journalu (pewnie przypadkowo jak wyszedłeś z Biedronki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) i jeszcze tak "ściemniasz". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

luxtorpeda

Nieprzeczytany post autor: luxtorpeda »

Adriano, spokojnie bo Ci klawiatura się rozwali :mrgreen:
Adrianoforex pisze:"kilkupostowcy" to ciekawy wybryk natury. Przypadkowo ponoć otarli się o to forum i od razu przystepują do agresywnej dyskusji tak jakby byli w temacie.
Ciekawe, gdzie w mojej wypowiedzi dostrzegasz agresję?
Adrianoforex pisze:Oczywiście oczekują, by wszyscy im uwierzyli w to, że to ich jedyny nick na forum.
Ja niczego od Ciebie nie oczekuje poza konsekwencją.
Adrianoforex pisze:Ściemniać to możecie, ale lampkę nocną na stoliczku przy łóżku. Ale pewnie pod znanym nickiem jesteście mentorami, którzy to nigdy nie skalali się jakimkolwiek screenem, podpięciem pod mfb czy ff, czy choćby pokazaniem wypłat z konta, które pokażą, czy jesteście na koncie real czy na wszechobecnym demo.
Człowiek mądry zawsze bierze pod uwagę możliwość pomyłki własnych osądów, Ty jak widać nie.
Adrianoforex pisze:No nie, faktycznie nie wspominałeś o moim życiu prywatnym w swoim wpisie
Naprawdę? I czego można dowiedzieć się o Twoim życiu z mojej wypowiedzi?
Adrianoforex pisze:Luxtorpeda dobrze wiesz, że nie ilość postów jest tutaj istotna, tylko fakt, że jesteś tchórzem chowając sie w ostrzejszej dyskusji za nowym nickiem.
Każdy ma swoją definicję "ostrej dyskusji". Jak na razie to Ty unosisz się tu emocjami.
Adrianoforex pisze:I nie łudź się, że ktoś ci uwierzy, że jesteś świeżak, przypadkowo przechodziłeś obok tego forum
To są Twoje fantazje, nigdzie tak nie twierdziłem.

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Adrianoforex pisze:... Mało tego łatwo mnie zlokalizować i nawet zbyt wiele sprytu nie potrzeba. Do tego podpowiem ci, że od końca maja będę uchwytny w Gdynii. Poznasz mnie z pewnością. :mrgreen:
Tak Adrianie (choć to podobno nie Twoje pierwsze imię, jak sam kiedyś nadmieniłeś), Ciebie i Tobie podobnych zawsze łatwo poznać po waszym nieodłącznym atrybucie - wystającym wiechciu słomy. Czy to z drzwi nowej S8, spod klamki apartamentu w Sea Towers, z cholewki buta - nieistotne, to jest Wasz znak rozpoznawczy, ludzi z kasą bez klasy.
Nieważne ile macie na koncie i tak zawsze pozostaniecie biedni, nigdy nie zrozumiecie dlaczego czasem ludzie patrzą na Was z politowaniem lub zażenowaniem, jedyne co może przyjść do głowy to zazdrość, wszak najlepiej mierzyć innych własną miarą.
Ja Ci niczego nie zazdroszczę, z innej bajki jestem, życzę nawet sukcesów na FX (skoro twierdzisz że potrafisz zarabiać, niech Ci się wiedzie, czemu mam Ci życzyć źle?), ubolewam tylko nad Twoim rozbuchanym ego i żenująco niską kulturą osobistą jak na gościa 50+, który , jak czytamy, nie jednego doświadczył i z nie jednego pieca jadł chleb.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Cajto być możę cię zaskoczę, ale ja sam sibie określam jako "burak". Potwierdzą to osoby, które prowadzą ze mną korespondencję przez PW. :mrgreen: O słomie to już słyszę od ponad 30 lat. Ale nie każdy dorastał w dogodnych warunkach rodzinnego domu. Niektórzy przez ponad 10 lat mieszkali za komuny w domu dziecka, gdzie najbliższym przyjacielem była wsza we włosach. Niektórzy zamiast dwudaniowego obiadu cieszyli się z pajdy chleba posmarowanej kruszącą sie margaryną i posypaną cukrem (ale to zwykle w niedzielę). Nie wszyscy mieli czas i możliwość nauki. Niektórzy martwili się, aby przespać noc w 14 osobowej salce bez pobicia. Nie wszyscy mogli pójść do dobrego liceum, tylko tuali sie po zawodówce by jak najprędzej wyrwać się z domu dziecka. Nie wszyscy w wieku 17 lat pracowali od 6 do 18 przy robieniu pustaków. A to na prawdę ciężka praca, szczególnie przy tych fundamentowych. Nie wszyscy za zarobione pieniądze sami otwierali małą fabryczke pustaków. Ale tych niewielu doceniło co to ciężka praca, co to ciężko zarobiony pieniądz. Nie było czasu na maturę, na studia, ale czy to czyni mnie złym człowiekiem? jestem dumny z tego co osiągnąłem i nie ruszają mnie teksty o słomie. Nasłuchałem się ich od gości których zatrudniałem przy kantorach. Szczególnie jeden mi utkwił po SGH, który miał odpowiadać za kontakt z bankami (przy działalności kantorowej). Okradł mnie a potem wyzywał. Własnie takie teksty. Ale widzisz on ma kłopot by utrzymac swoją rodzinę a ja nie. Moje dzieci mają o wiele łatwiej ale ich nie rozpieszczam. Skończą szkoły (choć ja watpię w jakość polskich szkół). Bardziej to zasługa żony, która ma doktorat z filologii polskiej. I jak ona mogła popełnić taki mezalians? jak śmiała sie zakochać w gościu bez matury, który nie czyta poezji, który w teatrze czuje się jak na torturach. Ale jest wiele innych płaszczyzn w życiu, które na dobre nas połączyły.

Przepraszam, że tak emocjonalnie, ale to co osiągnąłem w życiu dodaje mi pewności w każdej innej dziedzinie. Stą pewnie ta słoma. Ale ktoś z boku może tylko nas dwóch oceniać. oddaj co roku 100 koła na cele dobroczynne, wesprzyj najbliższe hospicjum dla dzieci to możemy pogadać. A teraz wracaj do swojego demo :lol: :lol: :lol: i pomyśl choc o połowie mojego wyniku sprzed kilkunastu miesięcy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Jako że ten "dziennik" z dziennikiem nie ma nic wspólnego, zamykam go do czasu posprzątania. Z tego co widzę, trading rusza od poniedziałku, więc postaram się wyrobić do tego terminu.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Po przejrzeniu 50 stron, stwierdzam że ten wątek jest tak tragiczny, że aby go posprzątać należałoby go wyrzucić w całości. Przenoszę do offtopu i otwieram.

Awatar użytkownika
lucek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lucek »

Cyb pisze:Po przejrzeniu 50 stron, stwierdzam że ten wątek jest tak tragiczny, że aby go posprzątać należałoby go wyrzucić w całości. Przenoszę do offtopu i otwieram.
Adrian - jeśli będziesz tworzyć dziennik to możesz pomyśleć o jakieś nowej nazwie :564:
No pain, no gain

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Jezuniu a już bałem się, że zostałem bezdomnym. Uff. Dzięki za pomóc w wyszukaniu. Nie, nie będę tworzył żadnego nowego dziennika. Będę pisał tutaj, na marginesie historii :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

MaciejWLKP
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaciejWLKP »

Pierwszy dziennik który skończył w offtopic? :D
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."

Adrianoforex
Maniak
Maniak

MaciejWLKP pisze:Pierwszy dziennik który skończył w offtopic? :D

Czyli jestem the first trader na marginesie forex. Najważniejsze, że pierwsza transakcja już za mną i to na plusie.marginesie aby popełniać mniej niewymuszonych błędów jeśli nie będę w trakcie otwartego trejdu to przed 17 wycofuje kasę z konta. Po analizie zauważyłem że najwięcej stratnych transakcji robiłem po analizie17.

Czemu dziś tak krótko otrzymałem pozycje? Musiałem wyjechać na rehabilitację stąd sztywny TP.

-- Dodano: 27 lut 2014, 15:18 --

Do moderatora mam gorącą prośbę. Niech ten dziennik na stale już zostanie w tym dziale. Będzie mniejszy ruch i tym samym mniej prowokacji :mrgreen:

Zablokowany