Tak się składa, że większość postów masz w moim journalu (pewnie przypadkowo jak wyszedłeś z Biedronki

Ciekawe, gdzie w mojej wypowiedzi dostrzegasz agresję?Adrianoforex pisze:"kilkupostowcy" to ciekawy wybryk natury. Przypadkowo ponoć otarli się o to forum i od razu przystepują do agresywnej dyskusji tak jakby byli w temacie.
Ja niczego od Ciebie nie oczekuje poza konsekwencją.Adrianoforex pisze:Oczywiście oczekują, by wszyscy im uwierzyli w to, że to ich jedyny nick na forum.
Człowiek mądry zawsze bierze pod uwagę możliwość pomyłki własnych osądów, Ty jak widać nie.Adrianoforex pisze:Ściemniać to możecie, ale lampkę nocną na stoliczku przy łóżku. Ale pewnie pod znanym nickiem jesteście mentorami, którzy to nigdy nie skalali się jakimkolwiek screenem, podpięciem pod mfb czy ff, czy choćby pokazaniem wypłat z konta, które pokażą, czy jesteście na koncie real czy na wszechobecnym demo.
Naprawdę? I czego można dowiedzieć się o Twoim życiu z mojej wypowiedzi?Adrianoforex pisze:No nie, faktycznie nie wspominałeś o moim życiu prywatnym w swoim wpisie
Każdy ma swoją definicję "ostrej dyskusji". Jak na razie to Ty unosisz się tu emocjami.Adrianoforex pisze:Luxtorpeda dobrze wiesz, że nie ilość postów jest tutaj istotna, tylko fakt, że jesteś tchórzem chowając sie w ostrzejszej dyskusji za nowym nickiem.
To są Twoje fantazje, nigdzie tak nie twierdziłem.Adrianoforex pisze:I nie łudź się, że ktoś ci uwierzy, że jesteś świeżak, przypadkowo przechodziłeś obok tego forum
Tak Adrianie (choć to podobno nie Twoje pierwsze imię, jak sam kiedyś nadmieniłeś), Ciebie i Tobie podobnych zawsze łatwo poznać po waszym nieodłącznym atrybucie - wystającym wiechciu słomy. Czy to z drzwi nowej S8, spod klamki apartamentu w Sea Towers, z cholewki buta - nieistotne, to jest Wasz znak rozpoznawczy, ludzi z kasą bez klasy.Adrianoforex pisze:... Mało tego łatwo mnie zlokalizować i nawet zbyt wiele sprytu nie potrzeba. Do tego podpowiem ci, że od końca maja będę uchwytny w Gdynii. Poznasz mnie z pewnością.
Adrian - jeśli będziesz tworzyć dziennik to możesz pomyśleć o jakieś nowej nazwieCyb pisze:Po przejrzeniu 50 stron, stwierdzam że ten wątek jest tak tragiczny, że aby go posprzątać należałoby go wyrzucić w całości. Przenoszę do offtopu i otwieram.
MaciejWLKP pisze:Pierwszy dziennik który skończył w offtopic?