Nowy123 pisze:highend pisze:czy zauważyliście (już któryś kolejny raz), że ujek i rzeźnik lubią końcówki .30 (np. dziś rzeźnik 169.30) - które obwieszczają zmianę kierunku jazdy? Czasami oczywiście wyjedzie knocik na .40 lub .20 (zależnie czy rośnie czy spada), ale potem zazwyczaj jest odwrót.
zauwazylem jedno ze ja kpejsy wchodz i maja luke w dol to lubia podbijac i robicPUMP AND DUMP na USD JPY

a co za tym idzie rzezniku
ponadto dodam iż najczęściej pary jenowe w nocy spadają, a w dzień rosną. Oczywiście nie ma reguły, ale częściej jest tak jak napisałem.
Ciekawe czy rzeźniczek pociśnie up jeszcze jak wejdą hamburgery
-- Dodano: 20 lut 2014, 11:30 --
harymilloki pisze:dsokol pisze:highend pisze:czy zauważyliście (już któryś kolejny raz), że ujek i rzeźnik lubią końcówki .30 (np. dziś rzeźnik 169.30) - które obwieszczają zmianę kierunku jazdy? Czasami oczywiście wyjedzie knocik na .40 lub .20 (zależnie czy rośnie czy spada), ale potem zazwyczaj jest odwrót.
no i widzisz - znalazłeś szyfr którym posługują się grubasy aby dać sobie znać że zmieniają kierunek

To nie głupie:) u mnie wyszło że zmienimy kierunek na 101,30

POWAGA

A jak sprawdzisz wykresy z przeszłości (rzeźnika i ujka) to zauważysz zmiany na .30 (zmiany na UP).