Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Adrianoforex
Maniak
Maniak

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Tak jak na samym początku uprzedzał mnie siostrzeniec, stary i stały bywalec tego forum, że będą ataki i to liczne. :mrgreen: Ale ja już jestem za stary na takie gierki, najzwyczajniej w świecie mi się nie chce. Do tego te blizny na podudziu i kolanie tak kiepsko wyglądają. :roll: Zamiast szukać teorii spisku może warto abyście sami poszukali systemu, ktory was zadowoli. O dziwo większość nie jest w stanie wkleić choćby miesięcznego statementu, nie wspominając już o dłuższym okresie, czy przynajmniej o 1000 transakcji.

Ale moja propozycja dotycząca podglądu do konta na hasło, oparta na pomyśle Szwajcara chyba ma sens? Czy znowu popełniłem jakąś niezręczność? :roll:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Jones
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Jones »

Adrian co bys nie zrobił i tak po jakimś czasie powiedza więcej
a na koniec poproszą o zeznanie PIT bo i tak oszukujesz :564:
pomimo mikrolotów niczego nie zazdroszcze jak by co
hej
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones

Awatar użytkownika
Leonardo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Leonardo »

Adrianoforex pisze:Ale moja propozycja dotycząca podglądu do konta na hasło, oparta na pomyśle Szwajcara chyba ma sens? Czy znowu popełniłem jakąś niezręczność?
Pewnie to by rozwiało wszelkie "spekulacje" :D Póki co część sama nie wie co ma myśleć, bo to mało schizofreników po tym świecie chodzi,
a Ty zaś uważasz ze wszyscy w koło Ci zazdroszczą czy mają ku temu powody czy nie :roll: to tak w krótkim zarysie.

p.s. nie ujadam, nie pluję żółcią, uczucie zazdrości i zawiści itd. itp. w stosunku do Ciebie jest mi obce, żeby nie było.

Pozdrawiam,
Leo
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hhhllllh »

A siostrzenie pewex czy baltona... czego on tu szuka jak ja bym mial wujka takiego to na kopakabana bym siedzial, co on nie kumaty w przyswajaniu wiedzy ja juz prawie wszystko lapie od nastepnego tygodnia ruszam real i bede wymiatal tak jak ty. Swietnie przekazujesz wiedze
Ostatnio zmieniony 19 lut 2014, 22:54 przez hhhllllh, łącznie zmieniany 1 raz.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Jones pisze:Adrian co bys nie zrobił i tak po jakimś czasie powiedza więcej
a na koniec poproszą o zeznanie PIT bo i tak oszukujesz :564:
pomimo mokrolotów niczego nie zazdroszcze jak by co

Żona zaproponowała abym może jeszcze pokazał PIT za kilka ostatrnich lat. Wszystko mam pod ręką bo przez "uprzejmego" znajomego przeszedłem gruntowną kontrolę zeznań w US Zgierz. Ale miny pań były bezcenne. Gdzie ja trzymałem taką ilośc waluty, aby nią obracać. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Straszyły mnie, że jak FinForex (bodajże) nie prześle PIT za 2011 r to dobiora sie im do skóry :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale ten pomysł Szwajcara jest chyba najlepszy z możliwych. Tylko co potem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hhhllllh »

A potem siadziemy wspolnie przy ognisku i zagramy na gitarze jakoms piosnke. Adriano pamietaj psy sczekaja a karawana jedzie dalej. Ja juz koncze bo i tak mnie ignorujesz. Idiocmy sie dalej

Awatar użytkownika
Ramzes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ramzes »

hhhllllh pisze:A potem siadziemy wspolnie przy ognisku i zagramy na gitarze jakoms piosnke. Adriano pamietaj psy sczekaja a karawana jedzie dalej. Ja juz koncze bo i tak mnie ignorujesz. Idiocmy sie dalej
Ja mogę wziąć kiełbaski na ognisko i oponę od stara. Będzie lepszy ogień :)
Zarabianie na FOREX jest tak samo niebezpieczne jak próba urwania jaj tygrysowi. I najgorsze jest to, że codziennie musisz próbować mu te jaja urwać...

Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Re: Odp: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: zaccny »

hhhllllh pisze:A potem siadziemy wspolnie przy ognisku i zagramy na gitarze jakoms piosnke. Adriano pamietaj psy sczekaja a karawana jedzie dalej. Ja juz koncze bo i tak mnie ignorujesz. Idiocmy sie dalej
Ramzes pisze:
Prezesrujecie sobą taki poziom ze szkoda gadać.... Jeśli wam coś nie pasuje nie musicie tu zaglądać. A jeśli jesteście aż tak głodni cudzych sukcesów to wyślijcie Adriano swoje dane-przecież to nic nie boli. Chociaż zaraz.... Wy pewnie chodźcie do gimnazjum i nie wyslecie swoich prawdziwych a fikcyjne... ;-)

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Ramzes
Gaduła
Gaduła

Re: Odp: Stabilny portfel

Nieprzeczytany post autor: Ramzes »

zaccny pisze:Prezesrujecie sobą taki poziom ze szkoda gadać.... Jeśli wam coś nie pasuje nie musicie tu zaglądać. A jeśli jesteście aż tak głodni cudzych sukcesów to wyślijcie Adriano swoje dane-przecież to nic nie boli. Chociaż zaraz.... Wy pewnie chodźcie do gimnazjum i nie wyslecie swoich prawdziwych a fikcyjne... ;-)
Ja nigdy nawet do gimnazjum nie chodziłem :)
I nie jestem głodny cudzych i w dodatku fikcyjnych sukcesów.
Jakby Adrian miał coś pokazać to już dawno by to zrobił.

Ten cały temat powinien być w dziale humor albo w koszu :D
Zarabianie na FOREX jest tak samo niebezpieczne jak próba urwania jaj tygrysowi. I najgorsze jest to, że codziennie musisz próbować mu te jaja urwać...

Kazik
Gaduła
Gaduła

Re: Odp: Stabilny portfel

Nieprzeczytany post autor: Kazik »

zaccny pisze:
Ramzes pisze:
Prezesrujecie sobą taki poziom ze szkoda gadać.... Jeśli wam coś nie pasuje nie musicie tu zaglądać. A jeśli jesteście aż tak głodni cudzych sukcesów to wyślijcie Adriano swoje dane-przecież to nic nie boli. Chociaż zaraz.... Wy pewnie chodźcie do gimnazjum i nie wyslecie swoich prawdziwych a fikcyjne... ;-)

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
Ponieważ zrobił tu się mały śmietnik to zapytam o co chodzi z tym
wpisem o wysyłaniu z .. czegoś tam. Nie wiem o co tu chodzi.
Nawet zastanawiałem się czy nie dodać sobie " wysyłam z mojej klawiatury przy użyciu
WIN 95, Tam tamów lub innego specyfiku.
Spodziewam się, że ta stopka jest wyjątkowym powodem "nobilitacji" ale nie wiem jakiej.

Kwoorwia mnie to dlatego, że jak chcę doczytać do końca to ....
Nigdy nie kupie tego ustrojtwa................ może przez tą stopke.Jeżeli to reklama.

p.s. Wysyłam tamtamem ....... z klawiatury za 10 zł.

Zablokowany