Ale moja propozycja dotycząca podglądu do konta na hasło, oparta na pomyśle Szwajcara chyba ma sens? Czy znowu popełniłem jakąś niezręczność?

Pewnie to by rozwiało wszelkie "spekulacje"Adrianoforex pisze:Ale moja propozycja dotycząca podglądu do konta na hasło, oparta na pomyśle Szwajcara chyba ma sens? Czy znowu popełniłem jakąś niezręczność?
Jones pisze:Adrian co bys nie zrobił i tak po jakimś czasie powiedza więcej
a na koniec poproszą o zeznanie PIT bo i tak oszukujesz
pomimo mokrolotów niczego nie zazdroszcze jak by co
Ja mogę wziąć kiełbaski na ognisko i oponę od stara. Będzie lepszy ogieńhhhllllh pisze:A potem siadziemy wspolnie przy ognisku i zagramy na gitarze jakoms piosnke. Adriano pamietaj psy sczekaja a karawana jedzie dalej. Ja juz koncze bo i tak mnie ignorujesz. Idiocmy sie dalej
hhhllllh pisze:A potem siadziemy wspolnie przy ognisku i zagramy na gitarze jakoms piosnke. Adriano pamietaj psy sczekaja a karawana jedzie dalej. Ja juz koncze bo i tak mnie ignorujesz. Idiocmy sie dalej
Prezesrujecie sobą taki poziom ze szkoda gadać.... Jeśli wam coś nie pasuje nie musicie tu zaglądać. A jeśli jesteście aż tak głodni cudzych sukcesów to wyślijcie Adriano swoje dane-przecież to nic nie boli. Chociaż zaraz.... Wy pewnie chodźcie do gimnazjum i nie wyslecie swoich prawdziwych a fikcyjne... ;-)Ramzes pisze:Ja mogę wziąć kiełbaski na ognisko i oponę od stara. Będzie lepszy ogieńhhhllllh pisze:A potem siadziemy wspolnie przy ognisku i zagramy na gitarze jakoms piosnke. Adriano pamietaj psy sczekaja a karawana jedzie dalej. Ja juz koncze bo i tak mnie ignorujesz. Idiocmy sie dalej
Ja nigdy nawet do gimnazjum nie chodziłemzaccny pisze:Prezesrujecie sobą taki poziom ze szkoda gadać.... Jeśli wam coś nie pasuje nie musicie tu zaglądać. A jeśli jesteście aż tak głodni cudzych sukcesów to wyślijcie Adriano swoje dane-przecież to nic nie boli. Chociaż zaraz.... Wy pewnie chodźcie do gimnazjum i nie wyslecie swoich prawdziwych a fikcyjne... ;-)
Ponieważ zrobił tu się mały śmietnik to zapytam o co chodzi z tymzaccny pisze:hhhllllh pisze:A potem siadziemy wspolnie przy ognisku i zagramy na gitarze jakoms piosnke. Adriano pamietaj psy sczekaja a karawana jedzie dalej. Ja juz koncze bo i tak mnie ignorujesz. Idiocmy sie dalejPrezesrujecie sobą taki poziom ze szkoda gadać.... Jeśli wam coś nie pasuje nie musicie tu zaglądać. A jeśli jesteście aż tak głodni cudzych sukcesów to wyślijcie Adriano swoje dane-przecież to nic nie boli. Chociaż zaraz.... Wy pewnie chodźcie do gimnazjum i nie wyslecie swoich prawdziwych a fikcyjne... ;-)Ramzes pisze:Ja mogę wziąć kiełbaski na ognisko i oponę od stara. Będzie lepszy ogieńhhhllllh pisze:A potem siadziemy wspolnie przy ognisku i zagramy na gitarze jakoms piosnke. Adriano pamietaj psy sczekaja a karawana jedzie dalej. Ja juz koncze bo i tak mnie ignorujesz. Idiocmy sie dalej
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka