Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
hhhllllh
Gaduła
Gaduła

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: hhhllllh »

I o alterego i to nie jednym

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Ramzes pisze:
taktojawojtek pisze:A Ty Adrian, ile miałeś lat gdy zacząłeś przygodę z walutami. Ile gdy zacząłeś pracować na komputerze?
Na co trzeciej stronie o tym jest :D
Nie czytało się takiej pięknej historii.

Adrian nie rozumiesz że tak palnąłem z ta 16 stroną? może było na 26. Nieistotne.
Nie zależy mi żeby mieć dostęp do twojego konta czy czegokolwiek.

Żona faktycznie ma sporo racji ;)

Pokaż co masz tam do pokazania.
I nie mi. ale tym co jeszcze wierzą w te twoje historie.
Może to kolejny jakiś test jest? koś pisze prace albo coś..
Na temat naiwności ludzi w internecie...

+1 ;)

Faktem jest to, że pokazanie Twoich wejść Adrian jest już niemal legendą, było o tym pewnie z 20 x na przestrzeni tych 120 stron a i terminy padały już od grudnia aż po marzec..
Może ktoś nudzi się na tyle, że wyłowi Twoje posty podobnie jak to miało miejsce na Comparicu po czym zamknąłeś dziennik.
Moje dane masz od dawna jak wszyscy na tym forum więc chętnie zaczekam na kolejny "realny" termin prezentacji.
Pewnie wszyscy olali by ten temat pokazywania Twoich wyników ale to Ty sam "walczysz" tym orężem z każdym kto ma jakiekolwiek uwagi wobec Twoich metod..

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

Przeciez pokazuje wejscia sa bledne co do trendu to doklada i doklada i doklada.... i ufff tym razem sie udalo. A jak sie nie udalo to odwracamy kota odbytem i masa zapomina tak jak o teleturnieju zapomniala i tak sie to kreci.

Awatar użytkownika
Ramzes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ramzes »

Proponuje pokazanie czegokolwiek wraz z otwarciem nowej biedronki w Pcimiu Dolnym.
Będzie duża widownia. Ludzie już rozkładają namioty na jutrzejsze otwarcie.
Jak już wyjdą obładowaniu sprawunkami to wtedy im objawisz tego swojego tajnego "konika"
hhhllllh pisze: to odwracamy kota odbytem
A to nie było ogona odbytem ? :D Jak to szło....
Adrian ty powinieneś wiedzieć czym tego kota obracasz do nas :)
Ostatnio zmieniony 19 lut 2014, 21:23 przez Ramzes, łącznie zmieniany 1 raz.
Zarabianie na FOREX jest tak samo niebezpieczne jak próba urwania jaj tygrysowi. I najgorsze jest to, że codziennie musisz próbować mu te jaja urwać...

EFFECTIVE

Nieprzeczytany post autor: EFFECTIVE »

Nie kumam tego dziennika... Koleś pokazał statement i wszyscy piszczą jak małe dziewczynki. Do tego nie jakiś pokaźny... Tutaj są ludzie którzy obracają 500 tys, milionem, dwoma milionami. Serio nie czaje.

Adrian, wspominales, ze masz calą mase wydan papierowych parkietu? W zasadzie pisales, ze masz wszystkie. Ja mam jeden z 2011 roku gdzie jestem na jednej ze stron. Łatwo można by wtedy zweryfikować te prawdomówność.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Ramzes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ramzes »

Ja mam jakieś dziwne wrażenie jakby to jakiś Cugan pisał.
Te jego słynne lampy i trzymanie się chu...go systemu aż go całkiem na dno pociągnie.
Zarabianie na FOREX jest tak samo niebezpieczne jak próba urwania jaj tygrysowi. I najgorsze jest to, że codziennie musisz próbować mu te jaja urwać...

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lolek »

Po co się zastanawiać nad sensem tego kto co powiedział w temacie który jest na luzie i z humorem.
Nie dajcie się zeshizować tylko zaparzcie sobie herbatki z cytrynką i przelejcie swoją ciekawość na wykres. :P

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

śmieszy mnie te nadmierne spinanie się coniektórych osób na tym forum :) płaczecie że ten dziennik nic sensownego nie wnosi a sami przyczyniacie się do zaniżania jego poziomu... nie żebym stawał w obronie Adriana, ale on sprytnie to robi przedłużając czas pokazania tego co ma w zanadrzu - wy się napinacie jak plandeka na żuku, a on się z Was śmieje :) pokazywał statementy - mało, wrzucił fotki swoich aut które nie są tanie - mało, da Wam podgląd do konta - pewnie też będzie mało, bo po tym zaraz będziecie chcieli żeby dostarczał Wam sygnały :roll: ludzie - ogarnijcie się bo to forum od jakiegoś czasu zaczyna schodzić na psy i robi się straszny śmietnik prawie w każdym dzienniku... kiedyś się to przyjemnie czytało, ale musiało się znaleźć paru hejterów którzy zasuwają na mikrolotach i zazdroszczą tego że komuś się udało :roll: zamiast marnować cenny czas na wylewanie pomyj na forum wykorzystajcie go na naukę przy wykresach - przynajmniej będziecie mieli z tego jakiś pożytek ;)

pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zaccny »

Popieram ;-)

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

O wypraszam ja zasowam na demo a pisze w desen tego dziennika. I czy ktos tu jeszcze czegos chce jest zabawnie i o to chodzi. Apropo mr t mr yogi czy te mr to przypadek ? Poobracajmy jeszcze tym kotem az mu sie kolejne alterego stworzy.

Zablokowany