Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
Ramzes
Gaduła
Gaduła

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: Ramzes »

Adrianoforex pisze:- zanim to ruszy nie będę wklejał już żadnych screenów, gdyż to napędza tylko kolejne ataki
Gówno ruszy! <----- kolejny atak

To nawet nie jest już śmieszne co ty piszesz.
Masakra jakaś
Zarabianie na FOREX jest tak samo niebezpieczne jak próba urwania jaj tygrysowi. I najgorsze jest to, że codziennie musisz próbować mu te jaja urwać...

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Ramzes pisze:
Adrianoforex pisze:- zanim to ruszy nie będę wklejał już żadnych screenów, gdyż to napędza tylko kolejne ataki
Gówno ruszy! <----- kolejny atak

To nawet nie jest już śmieszne co ty piszesz.
Masakra jakaś
A co cię w tym wszystkim śmieszy? Ja ci podpowiem to, że nagle się wycofujesz. Cos tam pomącisz, pomówisz kogoś a potem bach. Z 16 stroną tez ładnie dałeś ciała. każdy cos takiego napisze i wszystko zostaje wypaczone. Podpowiadam, będziesz chciał mieć dostęp do konta to za przykładem Szwajcara dane i hulaj dusza. Wtedy będziesz mógł komentować bezpośrednio na materiale. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Żonka tak siedzi teraz koło mnie i puka się w głowę. Mówi, że głupi jestem. :D :D :D I pewnie sporo ma racji.

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hhhllllh »

Adriano w tym filmie pod pewexem stali dlatego myslalem ze tam sa cienkie bolki i napisalem baltona. To jest moj nik admini chyba widza multikonta jak bym mial inny to z innego bym pisal po co ta zolc, nie szukaj spisku brokerowego, nie godzien twej uwagi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Adrianoforex pisze: Tym razem nie zamierzam wdawać się w kłótnie. Dadzą swoje dane personalne, będą mieli wgląd do konta. Ale oni akurat nie dadzą :lol: :lol: :lol: :lol: A życie to nie tylko forex.

Moje dane znasz ale jakby co :)

Tomasz Goljan lat 24

Adrianoforex
Maniak
Maniak

hhhllllh pisze:Adriano w tym filmie pod pewexem stali dlatego myslalem ze tam sa cienkie bolki i napisalem baltona. To jest moj nik admini chyba widza multikonta jak bym mial inny to z innego bym pisal po co ta zolc, nie szukaj spisku brokerowego, nie godzien twej uwagi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

He he he multikonta. Pytanie czemu nigdzie indziej się nie udzielasz :lol: :lol: :lol: Baju baju będziesz w raju. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Wuza pisze:
Adrianoforex pisze: Tym razem nie zamierzam wdawać się w kłótnie. Dadzą swoje dane personalne, będą mieli wgląd do konta. Ale oni akurat nie dadzą :lol: :lol: :lol: :lol: A życie to nie tylko forex.

Moje dane znasz ale jakby co :)

Tomasz Goljan lat 24

Tej dwójki z przodu ci zazdroszczę. Ciesz się życiem bo to fajna sprawa. Dobrze, że młodo zacząłeś i nie oglądasz się na pomoc rodziców czy innych osób. Ile bym dal aby chociaż na kilka miechów wrócić w wybranego fragmenty życia. :lol: :lol: 24 lata więc wszystko co najlepsze i w pełni świadome przed toba. :lol:

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hhhllllh »

A gdzie mam sie udzielac? Tu jest w sam raz, ja mam swoj swiat ty sloj wiedzy tak ze luz admini juz mnie zdazyli wymoderowac raz tak ze szansa na kolejny wieksza. Sobie czasem nie mysl ze to jakies specjalne konto takie special for you nie nie nie nie wszystko wokol ciebie sie kreci nie popadajmy w paranoje. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
taktojawojtek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: taktojawojtek »

A Ty Adrian, ile miałeś lat gdy zacząłeś przygodę z walutami. Ile gdy zacząłeś pracować na komputerze?

Awatar użytkownika
Ramzes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ramzes »

taktojawojtek pisze:A Ty Adrian, ile miałeś lat gdy zacząłeś przygodę z walutami. Ile gdy zacząłeś pracować na komputerze?
Na co trzeciej stronie o tym jest :D
Nie czytało się takiej pięknej historii.

Adrian nie rozumiesz że tak palnąłem z ta 16 stroną? może było na 26. Nieistotne.
Nie zależy mi żeby mieć dostęp do twojego konta czy czegokolwiek.

Żona faktycznie ma sporo racji ;)

Pokaż co masz tam do pokazania.
I nie mi. ale tym co jeszcze wierzą w te twoje historie.
Może to kolejny jakiś test jest? koś pisze prace albo coś..
Na temat naiwności ludzi w internecie...
Zarabianie na FOREX jest tak samo niebezpieczne jak próba urwania jaj tygrysowi. I najgorsze jest to, że codziennie musisz próbować mu te jaja urwać...

Zablokowany