Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Pablo90 pisze:Chyba niektórym użytkownikom bardzo się nudzi :P O co chodzi z tymi parami jenowymi, skoro adriano gra głównie na eur/usd, chf/usd i aud/usd jak napisał na początku dziennika? A i jeszcze jedno, w sumie zwiększanie transakcji do pewnego stopnia może dać wyższy profit factor niż stosowanie stałego % depozytu. Ale ktoś kiedyś napisał, że 1% ryzyka jest super i większość to stosuje (szkoda tylko, że większość traci, huehue :D). No i skoro oczekujecie od adriano wyników to czemu nie chcecie pokazać swoich (gdzie przecież ugrywacie 100% miesięcznie grając prajs ekszyn)? Jakoś głównie wydaje mi się, że szczególnie domagają się tego osoby które mają problem z zarabianiem w realu, tych co koszą kapustę raczej mało obchodzą wyniki innych.
To raczej kwestia tego, że Adrian domaga się od każdego wyników, pitu i odcisku palca :)
A sam nie pokazuje nic, ale skoro powiedział, że pokaże w styczniu, lutym czy tam marcu to pozostaje zaczekać :)

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

chyba w ogole nie czytacie, tego co adrian do was pisze, przeca napisal, ze wczytuje sie w dziennik mr.t i odkryl ze mozna trejdowac troche inaczej niz on to ma w zwyczaju, teraz bedzie sie uczyc trejdowac, a jak juz sie nauczy i wybudzi sie z krainy fantazji to wtedy nam pokaze co potrafi, tak samo jak jego sp. giermek "kimkolwiek" , ale wy zawistnicy chcielibyscie wszystko za darmo, 120 strona dziennika a tyle tu konkretow.... i zero wdziecznosci ;), i jeszcze sie domagaja niektorzy niewiadomo czego, zawisc , hejterstwo, przez niektorych tu przemawia, nic sie nie martw adrian jestesmy z toba, z silnymi lekami przeciwbolowymi to bym na twoim miejscu troche uwazal :):):):):):,

(zawsze w dobrym humorze)

Awatar użytkownika
tyler_durden
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tyler_durden »

z silnymi lekami przeciwbolowymi to bym na twoim miejscu troche uwazal :):):):):):,
Hahaha, :d :d
No i skoro oczekujecie od adriano wyników to czemu nie chcecie pokazać swoich (gdzie przecież ugrywacie 100% miesięcznie grając prajs ekszyn)?
Tylko mi się nie kreujemy na wymiataczy, nie rzucamy bezpodstawnych oskarżeń i nie rzniemy głupa, kiedy przychodzi do konkretów. No i tyle jeśli chodzi o różnice.
Ale ktoś kiedyś napisał, że 1% ryzyka jest super
Pablo, tylko ze swiadomość ludzi dotycząca fx poszła już znacząco do przodu.Już nikt nie kupuje szajsu. Apropo 1% - może się nie znam (niewykluczone), a może jestem po prostu głupi (o wiele bardziej prawdopodobne), ale nikt z większym depo nie naraża się na duże ryzyko.
w sumie zwiększanie transakcji do pewnego stopnia może dać wyższy profit factor niż stosowanie stałego % depozytu
Do pierwszego SLa. ;)
ciągle głupi ...

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

Pablo90 pisze:No i skoro oczekujecie od adriano wyników to czemu nie chcecie pokazać swoich (gdzie przecież ugrywacie 100% miesięcznie grając prajs ekszyn)? Jakoś głównie wydaje mi się, że szczególnie domagają się tego osoby które mają problem z zarabianiem w realu, tych co koszą kapustę raczej mało obchodzą wyniki innych.
Zacznij myśleć, wtedy może uda Ci sie zrozuzmieć sendo problemu, który staram sie tutaj poruszyć.
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

rafcio, właśnie w tym problem, że ja nie mam żadnego problemu, a jeżeli Ty go masz to jest to Twój problem i nie interesuje mnie Twoje żalenie się XD Nie traktuję poważnie 99% postów na tym forum bo tak na prawdę tylko 1% jest wartościowych (kiedyś było tego trochę więcej). Po prostu robię swoje i nie będę kogoś gnębił za to, że robi coś inaczej. Nie obchodzi mnie czy adriano zarabia miliony zleceniami po kilkaset lotów, jakim samochodem jeździ itp. itd., bo nie ma to żadnego wpływu na moje wyniki w grze. Po prostu idea tego forum jest taka, żeby szerzyć wiedzę o foreksie, zwłaszcza dla początkujących. Ale oczywiście są też tematy mniej merytoryczne i nie ma co się spinać, to jest dziennik adriano i w tym dzienniku ma prawo pisać co tylko chce, jeżeli to nikogo nie obraża. Albo adriano rzeczywiście kosi soczystą kapuchę na polu uprawnym zwanym foreksem, albo nie. I jakie to ma znacznie?

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

dodam jeszcze na koniec, ze jest jakis dziwny trend aby we wszystkim widziec zazdrosc, zawisc i uzywajac nowomodnego slowa hejterstwo, skoro autor przez 120 stron pisze o swoim stabilnym systemie, ktorym jak twierdzi zarabia od przeszlo 20 lat bo jeszcze za komuny zarabial na ulicy, potem w domu, samochodzie, a nawet na szpitalnym lozku, a zyski wprawiaja w zdumienie urzedy skarbowe, to chyba trudno sie dziwic , ze takie fenomenalne zyski budza naturalny i zdrowy odruch jakim jest ciekawosc i chcec poznania jakichs szczegolow, a jesli ich nie poda no to nie i tyle, ale sama ciekawosc nie moze byc traktowana jako cos nagannego, przeciez nikt mu nie zyczy, zeby powinela mu sie noga, ale raczej kazdy, a zwlaszcza osoby ktore zaczynaja chcialby zobaczyc jak np z 50k wykreca milion$ tylko po to zeby zobaczyc, ze to jest mozliwe, ze sie da, co byloby dla wielu super motywacja i inspiracja,
chyba idzie wiosna i mnie tak bierze na pozytywne myslenie :):)

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hhhllllh »

Przestancie zawistni ludzie zamiast podziekowac za wspanialy konkurs za udokumentowane wyczyny za super system lapacza za prace nad kolejnym adx ze wspanialym mm za zdjecia samochodow apartamentowcu na za nakrycie nikczemnych zamiarow wuzy po tym jak niepotrzebnie pisal ze u adriano allin to 20 pipsow za pokazanie fxbooka ryskowi i prawnikowi ktorych ostatnio tak malo jak adriano. Za niebotyczna ilosc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Podziekujmy i udawajmy idiotow bo o to chodzi w dim biznesie. Adriano reall true player.

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

Pablo90 pisze:rafcio, właśnie w tym problem, że ja nie mam żadnego problemu, a jeżeli Ty go masz to jest to Twój problem i nie interesuje mnie Twoje żalenie się XD Nie traktuję poważnie 99% postów na tym forum bo tak na prawdę tylko 1% jest wartościowych (kiedyś było tego trochę więcej). Po prostu robię swoje i nie będę kogoś gnębił za to, że robi coś inaczej. Nie obchodzi mnie czy adriano zarabia miliony zleceniami po kilkaset lotów, jakim samochodem jeździ itp. itd., bo nie ma to żadnego wpływu na moje wyniki w grze. Po prostu idea tego forum jest taka, żeby szerzyć wiedzę o foreksie, zwłaszcza dla początkujących. Ale oczywiście są też tematy mniej merytoryczne i nie ma co się spinać, to jest dziennik adriano i w tym dzienniku ma prawo pisać co tylko chce, jeżeli to nikogo nie obraża. Albo adriano rzeczywiście kosi soczystą kapuchę na polu uprawnym zwanym foreksem, albo nie. I jakie to ma znacznie?
Co Ty mi tu za dyrdymały próbuejsz wciskać? Oczywiście ze Adriano ma tu prawo pisac co chce, ale ja jako odbiorca tego co pisze moge to przyjać bez myslenia za prawde i przyklasnac z przytupem albo chwile sie zastanowic, poddac w watpliwość i zadac dodatkowe pytania. Kiedy nie uzyskuje na nie odpowiedzi a bełkot przepychu narasta jeszcze bardziej, zaczynam powiatpiewac tym mocniej i żądam okreslonych konkretów. To sie nazywa szacunek czytajacego do samego siebie i nie ma nic wspolnego z zazdrościa czy gnebieniem.
No chyba ze ktos lubi jak sie go przysłowiowo "pakuje od tyłu"."XD"

W tym journalu bez odbioru z moje strony. Jak ktos lubi jak wyzej - prosze bardzo. :)
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Awatar użytkownika
Ramzes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ramzes »

Adrianoforex pisze:Tyler to nie ten sam level. :D Rrozumiem, że wkurzaja cię wszelkiej maści szkolacy , ci którym się udało. Ale to nie powód :D :mrgreen: by wylewa swoją zolc na forum. Rozumiem że chciałbyś coś za darmo. Nie martw się ją szkoleń nie będę nigdy prowadził. Ale dam podwgląd do swojego rachunku abyś widział że jednak są ludzie którzy z tego żyją. :mrgreen: dla ciebie to obce ale uwierz możliwe
Jeszcze nie dałeś tego podglądu? ja chyba na 16 stronie o tym czytałem...
Zarabianie na FOREX jest tak samo niebezpieczne jak próba urwania jaj tygrysowi. I najgorsze jest to, że codziennie musisz próbować mu te jaja urwać...

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bfx »

Pablo90 pisze:Albo adriano rzeczywiście kosi soczystą kapuchę na polu uprawnym zwanym foreksem, albo nie. I jakie to ma znacznie?
To ma bardzo duże znaczenie. Załóżmy że pan X gra systemem o podobnym ryzyku jak grał ostatnio Kimkolwiem(jedna strata zeruje konto). Przez długi czas pan X jest guru bo ma same zyski. Wtedy uznajemy jego rady za wartościowe. Ale kiedy panu X podwinie się noga okazuje się że system którym grał jest bezwartościowy a te wszystkie rady są błędne. Chciałem tylko napisac że ma znaczenie kto nam udziela rad.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"

Zablokowany