Stabilny portfel "konika"
Re: Stabilny portfel "konika"
A możesz zapodać gdzie jechano po Mr.T ? 

No właśnie też się dziwię Adrian, że tak to podkreślasz. Wiadomo, że niektórzy się czepiali, ale to raczej nic nowego
Ja sam Pana T uważam za jedną najciekawszych osób prowadzących dzienniki na navi, bardzo dużo można się nauczyć z lektury jego journala. Zawsze mnie zadziwiało jak on łapie te ruchy z 3 odbicia LT na 100 pipsów, mnie zawsze rynek oszukiwał na tego typu zagraniach 

- tyler_durden
- Gaduła
My na navi mamy wstręt do szkolących. U Mr.T poszła fama, ze robi szkolenia po 5k, a to trochę nie wspólgrało do screenów, gdzie grał grubym lotem i łapał ruchy po 50-100 p.Midas pisze:No właśnie też się dziwię Adrian, że tak to podkreślasz. Wiadomo, że niektórzy się czepiali, ale to raczej nic nowegoJa sam Pana T uważam za jedną najciekawszych osób prowadzących dzienniki na navi, bardzo dużo można się nauczyć z lektury jego journala. Zawsze mnie zadziwiało jak on łapie te ruchy z 3 odbicia LT na 100 pipsów, mnie zawsze rynek oszukiwał na tego typu zagraniach
Ja tam do Mr.T nic nie mam. Chociaż same wejścia - no cóż, rozpatrywałem je na wiele sposobów i nigdy nie mogłem doszukać się jakiegokolwiek schematu. Widać jeszcze nie ten poziom i czucie rynku.
Midas, to logiczne - Adrian i T - the same level.

ciągle głupi ...
-
- Maniak
Tyler to nie ten sam level.
Rrozumiem, że wkurzaja cię wszelkiej maści szkolacy , ci którym się udało. Ale to nie powód
by wylewa swoją zolc na forum. Rozumiem że chciałbyś coś za darmo. Nie martw się ją szkoleń nie będę nigdy prowadził. Ale dam podwgląd do swojego rachunku abyś widział że jednak są ludzie którzy z tego żyją.
dla ciebie to obce ale uwierz możliwe

http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
- tyler_durden
- Gaduła
Ok, dłonie na klawiaturze i po koleiAdrianoforex pisze:Tyler to nie ten sam level.Rrozumiem, że wkurzaja cię wszelkiej maści szkolacy , ci którym się udało. Ale to nie powód
![]()
by wylewa swoją zolc na forum. Rozumiem że chciałbyś coś za darmo. Nie martw się ją szkoleń nie będę nigdy prowadził. Ale dam podwgląd do swojego rachunku abyś widział że jednak są ludzie którzy z tego żyją.
dla ciebie to obce ale uwierz możliwe

1.Wkurzają mnie tylko jeden gatunek szkolących - tacy, którzy oszukują.
2. Nie wylewam swojej żółci. Żyje mi się bardzo dobrze.
3. Adrian, ja nie chciałbym coś za darmo. Ja chciałbym WSZYSTKO ZA DARMO. Boże, jakby mi to ułatwiło życie.
4. Adrian, nie martwię się tym, że nie będziesz prowadził szkoleń.Uwierz, ze mam ważniejsze rzeczy na glowie, które przyprawiają mnie o siwy włos. A prowadź sobie szkolenia, tylko prosze - nie GRIDEM (apropos, jak tam sys poszedł 26 grudnia na parach jenowych ?

5. Wiem, ze ludzie z tego zyja. Znam takie dwie osoby.
6. Dla mnie to obce, bo niestety - ja wolę sobie popracowac na etat, w pracy którą lubię. Fx traktuje jako dodatkowy zarobek (zapiekanki, prostytutki) lub jego brak.
Pozdro Adrian. Nie napinaj się tak, bo to nie zdrowe. Napisalem jedno zdanie, a Ty mi już zarzucasz to i owo. Zycie jest za krotkie, żeby obrzucac się pomarańczami

ciągle głupi ...
Panowie - nie wszczynajcie nowych wojenek, a Ty Adrian weź w końcu podepnij konto pod myfxbook'a albo trade explorera bo chciałbym podpatrzeć jak grasz
ciekawość mnie zżera jak diabli ostatnio 

Dziwi mnie kilka rzeczy w tym journalu ale jedna najbardziej: czemu nikt tutaj nie zapyta o staty od poczatku roku. Czemu gospodarz journala sie sam dobrowolnie nimi nie pochwali (przeciez tak ładnie to robił w grudniu).
Hmm moze dlatego ze podobno na chwile je ujawnił, ale nikt ich nie widział
albo przesłał na priv Inkowi a ten z kolei miał przyznac na forum ze je widział i ze sa imponujace ale tego nie zrobił
Adriano czy to takie trudne wstawic jeden screen? Serio jestesmy ciekawi jak Ci idzie w tym roku. Zrób to!
Hmm moze dlatego ze podobno na chwile je ujawnił, ale nikt ich nie widział

-
- Maniak
Spox tyler.
Rafmax juz wkrótce będziesz miał okazję zajrzeć w głąb rachunków (byc może dwóch). Warunek będzie jeden, podobnie jak u Szwajcara czyli wasze dane personalne. Wszakże wy będziecie widzieć dane mojej małżonki na które sa konta.
Rafmax wrzuć swojej staty to ja na priv prześlę ci swoje ok?

http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Adriano, ja nie chce wgladów do Twoich przyszłych rachunków ani do zadnych danych personalnych. Nie odwracaj kota ogonem. Nie interesuje mnie co bedzie w przyszłości bo i tak to nie bedzie miało miejscaAdrianoforex pisze:Spox tyler.Rafmax juz wkrótce będziesz miał okazję zajrzeć w głąb rachunków (byc może dwóch). Warunek będzie jeden, podobnie jak u Szwajcara czyli wasze dane personalne. Wszakże wy będziecie widzieć dane mojej małżonki na które sa konta.
![]()
![]()
![]()
Rafmax wrzuć swojej staty to ja na priv prześlę ci swoje ok?
![]()
![]()
![]()

Zajmuje to jedna minute. Jedna minuta roboty i wszsytko jasne...
Chyba niektórym użytkownikom bardzo się nudzi
O co chodzi z tymi parami jenowymi, skoro adriano gra głównie na eur/usd, chf/usd i aud/usd jak napisał na początku dziennika? A i jeszcze jedno, w sumie zwiększanie transakcji do pewnego stopnia może dać wyższy profit factor niż stosowanie stałego % depozytu. Ale ktoś kiedyś napisał, że 1% ryzyka jest super i większość to stosuje (szkoda tylko, że większość traci, huehue
). No i skoro oczekujecie od adriano wyników to czemu nie chcecie pokazać swoich (gdzie przecież ugrywacie 100% miesięcznie grając prajs ekszyn)? Jakoś głównie wydaje mi się, że szczególnie domagają się tego osoby które mają problem z zarabianiem w realu, tych co koszą kapustę raczej mało obchodzą wyniki innych.